“Dardevil: Born igen” gennemgår sin helt egen genfødsel.

Fra kæmpe succes på Netflix til en tilsyneladende uundgåelig fiasko på Disney+.

Det er sådan “Daredevil: Born Again” må have set ud for Marvels overhoveder. Ikke engang halvdelen af seriens planlagte 18 episoder var nemlig blevet skudt, inden Feige og co. indså, at showet ikke ville fungere.

Derfor har man besluttet at vinke farvel til hovedforfattere Chris Ord og Matt Corman sammen med instruktørerne af de resterende ufilmede episoder. Forfatterne vil dog stadig være tilkoblet som executive producers. Det rapporterer The Hollywood Reporter, der ligeledes fortæller, at selskabet nu er på udkig efter både nye forfattere og instruktører, der skal hjælpe serien tilbage på sporet – hvis den da nogensinde har været på det.

Læs også: “‘X-Men’ i MCU: Marvel Studios har påbegyndt søgning efter manuskriptforfatter”

“Daredevil” kan allerede prale af tre fremragende sæsoner på Netflix – dengang med Drew Goddard bag roret – men Ord og Cormans vision med “Born Again” var tilsyneladende ret anderledes fra den actionfyldte og voldelige originalserie. Her ville vi ifølge THR ikke engang se vores helt – endnu engang spillet af Charlie Cox – i kostume inden fjerde episode.

På trods af den kreative omvæltning af serien vil nogle scener og episoder, der allerede er blevet skudt, beholdes, selvom de vil påvirkes af seriens nye retning.

“Daredevil: Born Again”-rokaden markerer begyndelsen på en ny tid hos Marvels serieafdeling, hvor man indtil nu hverken har benyttet sig af showrunnere eller pilot-episoder, som man ellers kender det fra den klassiske tv-produktion. I stedet har sat sin lid til filmchefer og en “vi fixer det i post”-tilgang.

Fremover vil man både hyre tv-chefer, der kun skal fokusere på serier, samt showrunnere, der i klassisk serieproduktionsfacon skal skrive en pilot og en såkaldt bibel, så der er en klar kreativ rød tråd.

Derudover vil Marvel i fremtiden i højere grad fokusere på serier med flere sæsoner frem for miniserieformatet, der hidtil har udgjort størstedelen af selskabets shows. Man har vurderet, at en længerevarende serie lettere kan skabe en forbindelse mellem publikum og  karakterer, der omvendt i miniserieformat ville kunne føles som intet andet end setup for et såkaldt crossover event a la “The Avengers”.

Om der også vil blive hyret showrunners til “Daredevil: Born Again”, eller om initiativet først starter efter seriens optagelser, er ikke klart.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: