Von Erich-familiens utallige tragedier fortælles i A24-dramaet “The Iron Claw”, der har fået sin første hjerteskærende trailer.

Det kan godt være, at Zac Efrons navn for de fleste stadigvæk hænger uomtvisteligt sammen med “High School Musical”-trilogien, men man kan ikke klandre den tidligere Disney-stjerne for ikke at udfordre sig selv med spændende roller, der alligevel ligger langt væk fra den syngende og dansende Troy Bolton.

Stjernen har særligt gjort sig bemærket i komedier som “Neighbours”, “Bad Grandpa” og “Baywatch”, men kunne sidste år også ses i thrilleren “Gold” og sci-fi-horrorfilmen “Firestarter”.

Nu får han dog for alvor lov til at flekse sine dramatiske muskler, når han spiller over for blandt andre “The Bear”-stjernen Jeremy Allen White, “Triangle of Sadness”-skuespilleren Harris Dickinson og “Baby Driver”-stjernen Lily James i “The Iron Claw”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Triangle of Sadness” lige her.

Filmen fortæller den tragiske historie om Von Erich-familiens wrestling-dynasti i 1980’erne, hvor familiens fire brødre igennem tragedie og triumf og under deres fars hårde hånd søger udødelighed på sportens største scene.

Sean Durkin, der har stået bag filmene “The Nest” og “Martha Marcy May Marlene”, har både skrevet og instrueret wrestler-dramaet, der produceres og distribueres af A24.

“The Iron Claw” får premiere den 25. december i de danske biografer.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: