De fire første plakater til den kommende tegneseriefilmatisering “Green Lantern”, der har Ryan Reynolds i titelrollen, er blevet udsendt og viser hver især en af filmens vigtige figurer.

Plakaterne kan ses i galleriet her.

“Green Lantern” omhandler den populære superhelt, der med sin kraftring – som kan frembringe forskellige kraftfelter styret af bærerens viljestyrke – skal besejre skurken Sinestro.

Udover Reynolds medvirker også Peter Sarsgaard, Tim Robbins og Mark Strong som Sinestro.

Filmen, der instrueres af Martin Campbell (“Casino Royale”, “Edge of Darkness”) står til at udkomme i de amerikanske biografer 17. juni 2011.

Klik her for at læse flere nyheder om “Green Lantern”.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Moog 12 år siden

For hulen tungen skal godt nok holdes lige i munden når man laver denne type film.

Du har en superhelt som ikke er lige så kendt som Superman eller Batman.

Du har en baggrundshistorie, som på en eller anden måde er meget mere tosset. Jeg mener, en gruppe gamle mænd i dværgstørrelse der boer på en planet der er formet som en ring, laver et korps af superhelte med kraftringe til at beskytte resten af universet...

Du vælger en skurk som er en kopi af helten bare med negativ fortegn.

Du vælger en skuespiller til hovedrollen der er kendt fra en sitcom og for at være gift med Scarlett Johansson :)
Gravatar

#2 JHP 12 år siden

Det er rigtigt, oddsene er imod filmen, men på papiret ser den ok ud. Ryan Reynolds imponerede massivt, i The Amityville Horror og Martin Campbell laver også ok action film.

Men det ændre ik noget ved at Marvel skal til at stoppe med alle de filmatiseringer, er jeg den eneste der synes at det er ved at være nok nu med superhelte (mere eller mindre kendte) filmatiseringer ?
Gravatar

#3 filmz-Utyske 12 år siden

#2 -

Green Lantern har ikke noget med Marvel at gøre, det er en DC-figur. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#4 JHP 12 år siden

Potato, potato :P .. Ej, ok .. takker ;)

Men synes stadig det er nok med superhelte film ..
Gravatar

#5 Petrescu 12 år siden

Som gammel superhelte-nørd, så må de gerne give den gas med filmatiseringerne. Men måske skal de søge et mindre hidsigt niveau der ikke går udover filmenes kvalitet hvilket i sidste ende vil gøre at publikum vender ryggen til genren. Udover Nolans Batman og Iron Man 1, så er der vel ikke så mange superhelte-film der virkelig har fået publikum til at savle efter mere.

Catwoman og Superman Returns fra DC Comics må være hhv. mest sløje og mest skuffende film inden for genren i det nye årtusinde. Marvel har haft deres missere og middelmådige film med Ghost Rider, Wolverine, The Punisher i to omgange, Elektra, Fantastic Four 1+2, Dare Devil, Hulk og ikke mindst de to X-Men 3 og Spider Man 3.

Så der skal noget kvalitet på bordet, også for at pengemændene ikke trækker sig når publikum gør det samme.
Gravatar

#6 Rasputinoch 12 år siden

#5
Som ditto gammel superheltenørd må jeg indrømme at jeg nyder bølgen, men der er nok heller ingen tvivl om at det netop er en bølge. Ligesom effektdrevne katastrofefilm og fantasyfilm (og en masse andre bølger) bliver folk selvfølgelig også trætte af denne her.

Lad os dog ikke glemme at bølgen startede med Spiderman og X-men der hittede fordi de var kvalitetsfilm der på uhørt vis fangede stemning og essens fra forlæggene. Der har været mange knap så gode film siden da, men det er tydeligt at man stadig forsøger at skabe kvalitetsfilm der fanger ånden i tegneserierne. Det gør bølgen interessant og hver film værd at vente på.

Jeg synes så personligt at det er super spændende at superhelte hitter så voldsomt at selv de mere perifære helte bliver udsat for filmatiseringer. Hvem havde for 15 år siden i sin vildeste fantasi troet at vi skulle se stort anlagte filmatiseringer af Iron Man, Hulk og Green Lantern??

Jeg glæder mig vildt til at se hvordan Green Lantern kommer til at se ud, også selvom der er risiko for en film a'la Superman Returns og Elektra.
Gravatar

#7 Sentrax 12 år siden

Jeg bliver mere og mere imponeret af RR, han er faktisk en ganske habil skuespiller.

Amitville horror, the nines, smoking aces og faktisk også .. defently mayby.
Film hvor han spiller overbevisende!
Gravatar

#8 moulder666 12 år siden

Er helt enig med #6. Jeg kan sagtens leve med, at Hollywood en gang imellem serverer en gang hakkelse a'la Superman Returns, den første Hulk eller Ghost Rider, så længe der også med mellemrum kommer rene succeser som Iron Man, den første X-Men eller Batman.

Hvem ved om det næste Punisher-reboot ender med at blive hamrende genialt? Jeg tror det ikke, men man ved sgu aldrig!

Derudover håber jeg virkelig også, at Ryan Reynolds ender med at få et seriøst gennembrud med Green Lantern. Den mand har simpelthen så meget talent og karisma, der burde ud til verden!

#7 Jeg ville faktisk også tilføje, at han nok var den eneste karakter der var til at holde ud at se på i Wolverine, og at han spiller virkelig overbevisende i "Fireflies in the Garden" - den første seriøse film, jeg har set med ham!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 The Insider 12 år siden

Er jeg den eneste, som synes Mark Strong ligner en klingon i alarmerende grad?
War. War never changes.
Gravatar

#10 Moog 12 år siden

#9 Og Peter Sarsgaard, en der har taget kampen op mod en seriøs omgang hård mave.

Skriv ny kommentar: