Edward Norton blev droppet til rollen som Hulk efter “The Incredible Hulk” – var uenig med MCU-chef Kevin Feige.

Der er to skuespillere, som har spillet Hulk i Marvel Cinematic Universe. Først Edward Norton i “The Incredible Hulk”, hvorefter Mark Ruffalo blev castet til rollen i “The Avengers”.

Marvel-chef Kevin Feige udsendte dengang en udtalelse om årsagen til Hulk-udskiftningen:

”Vores beslutning handler afgjort ikke om økonomi, men i stedet behovet for en skuespiller, der inkarnerer den kreativitet og samarbejdende ånd, som de andre talenter på rollelisten.”

Den udlægning afviser Edward Norton, men han indrømmer dog kreative uenigheder om fremtiden for Hulk:

”Det var lavt. Vi havde positive diskussioner om at fortsætte med filmene… Kevin havde en idé om, hvordan man kunne gøre, og den var bemærkelsesværdig. Det var bare ikke i en tone og på et tematisk niveau, som jeg ville bruge min tid på,” siger Norton til The New York Times.

Edward Norton fortæller videre, at han oprindeligt havde en plan for to Hulk-film, som Marvel Studios var med på, hvilket de så alligevel ikke var, da det kom til stykket.

Siden 2008 har Universal Pictures – der har filmrettighederne til soloprojekter med Hulk – ikke kunne enes med Marvel Studios om en fortsættelse til “The Incredible Hulk“.

Derfor har Hulk kun medvirket i “Avengers”-film samt i “Thor: Ragnarok”.

“The Incredible Hulk” er den dårligst sælgende ud af de nuværende 23 MCU-film med et billetsalg på 263 millioner dollars.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Tyler Durden 7 måneder siden

Elgsdyr (6) skrev:
#5

Måske du kunne komme med et par konstruktive bud på alternativer i stedet for at brokke dig over brokket? Jeg har skam været ved at søge rundt, men har ikke umiddelbart kunnet finde noget, der lå nævneværdigt over alsidighedsniveauet her...

Bortset fra det, så mener jeg stadig, at en filmside, der kalder sig Danmarks største, burde have bare en anelse bredere dækning.


Hørt! Fuldstændig enig!
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#12 Tyler Durden 7 måneder siden

Elgsdyr (3) skrev:
Jeg har fulgt siden i noget længere tid, og tendensen er den samme, desværre...


Du har ret. Tendensen har stået på i årevis... og i mere og mere stigende grad.
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#13 Tyler Durden 7 måneder siden

Elgsdyr (1) skrev:
Har I tænkt over, om jeres indhold måske er en anelse ensidigt her på siden? Gennem de sidste godt to uger fordeler jeres nyhedsstof sig sådan her:

Marvel: 35 artikler
Lucasfilm: 7
Andet Disney: 9
DC: 32
Andre film: 31
Andre serier: 8
Andet: 7
I alt: 129

Det betyder, at artikler, der omhandler film og serier under Disney-viften, som helhed udgør 40%. 53% omhandler film og serier om superhelte. Kun 35% falder uden for de to kategorier.

Jeg er med på, at I gerne vil være "ung med de unge", men synes I selv, at det er en tilnærmelsesvis afbalanceret dækning af film-relaterede emner?


God observation. Du har tallene, men de viser bare statistiken for de sidste 2.uger. Det har desværre stået på i årevis nu, og mange uger før disse har det været endnu værre! Dybt frusterende! Der er mangel på gode filmsider herhjemme. Besøger hyppigt andre filmsider... især i udlandet, men kommer i ny og næ tilbage hertil med nyt håb... der forsvinder mere og mere. Savner de gamle Filmz dage. "Danmarks største filmsite" burde dække bredere. Langt bredere!!!
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#14 Elgsdyr 7 måneder siden

#10 Tak for det. Moovy havde jeg som nævnt fundet efter en del roden, men Ekko havde sneget sig udenom.
Gravatar

#15 SublimeKen 7 måneder siden

#5

Nu har folk sagt Moovy og Ekko. Ellers kan man vel også kalde Kino en filmside, med både nyhedsartikler og blogindlæg. Samt scope.dk, der dog mere virker som en filmdatabase. En slags dansk imdb. Men Moovy er nok det bedste alternativ hvis man savner alsidigheden på det gamle filmz, da den vist er lavet af en masse af de gamle brugere, anmeldere, journalister og administratorer fra det gamle filmz.

For at være ærlig, så er alt den brok angående fokuset her ved at være brækfremkalende at høre på. Folk foretrækker at spilde tid på at brokke sig, i stedet for at enten finde et andet alternativ selv eller spørge om et alternativ hvis man er tvivl. I stedet brokker folk sig omkring det samme igen og igen, og er ikke intelligente nok overgivet at tænke på alternativer før nogen påpeger de eksisterer. Definitionen på sindssyge er at gøre det samme igen og igen og forvente et anderledes resultat.
Gravatar

#16 SublimeKen 7 måneder siden

Kommentar timeren er tilgengæld irriterende. Nu nåede jeg ikke at rette. Der skulle have stået "til overhovedet at tænke på alternativer". Men pga autocorrect og en tidsbegrænsning på hvor længe man må rette sit indlæg i, blev det til "overgivet...."

Skriv ny kommentar: