Edward Norton blev droppet til rollen som Hulk efter “The Incredible Hulk” – var uenig med MCU-chef Kevin Feige.

Der er to skuespillere, som har spillet Hulk i Marvel Cinematic Universe. Først Edward Norton i “The Incredible Hulk”, hvorefter Mark Ruffalo blev castet til rollen i “The Avengers”.

Marvel-chef Kevin Feige udsendte dengang en udtalelse om årsagen til Hulk-udskiftningen:

”Vores beslutning handler afgjort ikke om økonomi, men i stedet behovet for en skuespiller, der inkarnerer den kreativitet og samarbejdende ånd, som de andre talenter på rollelisten.”

Den udlægning afviser Edward Norton, men han indrømmer dog kreative uenigheder om fremtiden for Hulk:

”Det var lavt. Vi havde positive diskussioner om at fortsætte med filmene… Kevin havde en idé om, hvordan man kunne gøre, og den var bemærkelsesværdig. Det var bare ikke i en tone og på et tematisk niveau, som jeg ville bruge min tid på,” siger Norton til The New York Times.

Edward Norton fortæller videre, at han oprindeligt havde en plan for to Hulk-film, som Marvel Studios var med på, hvilket de så alligevel ikke var, da det kom til stykket.

Siden 2008 har Universal Pictures – der har filmrettighederne til soloprojekter med Hulk – ikke kunne enes med Marvel Studios om en fortsættelse til “The Incredible Hulk“.

Derfor har Hulk kun medvirket i “Avengers”-film samt i “Thor: Ragnarok”.

“The Incredible Hulk” er den dårligst sælgende ud af de nuværende 23 MCU-film med et billetsalg på 263 millioner dollars.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Elgsdyr 4 år siden

Har I tænkt over, om jeres indhold måske er en anelse ensidigt her på siden? Gennem de sidste godt to uger fordeler jeres nyhedsstof sig sådan her:

Marvel: 35 artikler
Lucasfilm: 7
Andet Disney: 9
DC: 32
Andre film: 31
Andre serier: 8
Andet: 7
I alt: 129

Det betyder, at artikler, der omhandler film og serier under Disney-viften, som helhed udgør 40%. 53% omhandler film og serier om superhelte. Kun 35% falder uden for de to kategorier.

Jeg er med på, at I gerne vil være "ung med de unge", men synes I selv, at det er en tilnærmelsesvis afbalanceret dækning af film-relaterede emner?
Gravatar

#2 Bachone 4 år siden

Jeg tror det har meget at gøre med at Disney har haft rigtig mange udmeldinger hvor der har været ekstremt meget hype omkring på det seneste i forhold til de andre aktører på markedet, så måske det bare er for en periode.
Gravatar

#3 Elgsdyr 4 år siden

Jeg har fulgt siden i noget længere tid, og tendensen er den samme, desværre...
Gravatar

#4 nathue 4 år siden

Jeg er så enig. Savner i den grad en mere alsidig nyhedsdækning indenfor film og medieverdenen.
Gravatar

#5 SublimeKen 4 år siden

#1

Det er min opfattelse at det mere er en refleksion af hvad der er populært i nutidens film og medieverden, end specifikt filmz-redaktørens beslutning. Jeg medgiver dog gerne, at nogle af de andre danske film baserede sider fokuserer lidt mere bredt. Men generelt, sådan globalt set, så er der meget fokus på Disney, og superhelte i diverse filmmedier i dag, og det har der været en del år nu. Det er majoriteten af filmmedier dette gælder, ikke kun filmz der er "ensidige". De følger bare mere bare den globale trend der er i filmverdenen for tiden.

Med det sagt, så er der selvfølgelig filmmedier, der bevidst fokuserer mere alsidigt, og henter deres nyheder fra niche kilder, i stedet for fra de større filmmedier som det virker til at filmz primært gør. Måske i skulle besøge en af dem i stedet? Bare et forslag. Folk brokker sig konstant over det samme herinde, og bidrager dermed både til clicks og til at holde gang i diskussionen. Folk ved efterhånden hvad de kan forvente af filmz, så det er sgu lidt jeres egen skyld hvis i er utilfredse med fokuset herinde. Fordi intelligente individer havde begyndt at bruge en anden hjemmeside, i stedet for at spilde tid på at brokke sig over indholdet på en hjemmeside de selv har valgt at besøge igen og igen, når alternativerne eksisterer.
Gravatar

#6 Elgsdyr 4 år siden

#5

Måske du kunne komme med et par konstruktive bud på alternativer i stedet for at brokke dig over brokket? Jeg har skam været ved at søge rundt, men har ikke umiddelbart kunnet finde noget, der lå nævneværdigt over alsidighedsniveauet her...

Bortset fra det, så mener jeg stadig, at en filmside, der kalder sig Danmarks største, burde have bare en anelse bredere dækning.
Gravatar

#7 Durante 4 år siden

Elgsdyr (1) skrev:
Har I tænkt over, om jeres indhold måske er en anelse ensidigt her på siden? Gennem de sidste......


En af grundene til hvorfor jeg er godt træt af den her side og ville ønske at de ville forbedre kvaliteten på nyhedsdækning. Bevares, superhelte er hypet og "nede med de fede" (og så mistænker jeg at der er rimelig meget bias I valget af filmnyheder her), men man skal ikke længere bort end på den anden side af Øresundsbroen for at se hvordan et filmnyhedssite kan være inkluderende og, for mit vedkommende vigtigt, holder sine personlige meninger til blogindlæg/kommentariske indlæg og ikke bruger det som fyld i en nyhed. Jeg ved ikke om der findes lignende sider i Danmark, men hvis det bare er svenskerne der kan finde ud af det, så er det pinligt
Gravatar

#8 Geekalot 4 år siden

Er mange andre danske film sider i kan læse alsidige film nyheder på, lige så i ved det :)
Gravatar

#9 Elgsdyr 4 år siden

#8 Ja, hvor? Jeg har googlet mine fingre hudløse og har måske fundet en enkelt (Moovy - som i øvrigt først dukkede op på side 4 af søgningen), der umiddelbart ser mere alsidig ud og samtidig understøtter RSS (krav). Men nu er I to, der påstår, at der er masser. Så del dem da endelig. :) Filmz kan da kun være glade for at slippe af med al den negative kritik. ;) Send evt. en PB.
Gravatar

#10 Geekalot 4 år siden

Moovy, ekko ?

Skriv ny kommentar: