Der har længe været dommedagsprofetier om, at Jorden vil gå under i 2012 (ligesom der også var profetier om, at Jorden ville gå under i 950, 1033, 2000 samt 117 andre datoer iflg. bible.ca), og Roland Emmerichs kommende katastrofefilm “2012” har ikke hjulpet på bekymringerne.

Videnskabsmanden David Morrison fra NASA har derfor lanceret klummen “Ask an Astrobiologist” for at besvare spørgsmålene fra bekymrede folk, og efter de første 1000 spørgsmål gik det op for ham, at der vitterligt var mange, der ikke glædede sig til 2012.

”Jeg tror, at folk er virkelig bekymrede for, at Jorden vil gå under. Børn overvejer selvmord. Voksne fortæller mig, at de ikke kan sove og ikke kan holde op med at græde. Der er folk, som er virkelig bange,” fortæller Morrison ifølge WorstPreviews.

”Jeg har ikke noget imod filmen [‘2012’]. Men jeg har noget imod den måde, den markedsføres på og udnytter folks frygt. Folk er meget godtroende. Det er sørgeligt, at man har brug for NASA til at fortælle dig, at verden ikke går under,” slutter videnskabsmanden.

Stadig ikke overbevist? Så kan du selv stille Morrison spørgsmål her.

Hvis verden overlever år 2012, vil der igen være mulighed for, at Jorden går under i 2016, 2034 og 2047 iflg. bible.ca.

Hvordan Jordens skæbne bliver i Roland Emmerichs “2012” afsløres allerede 13. november, hvor filmen har premiere.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 Buzz 14 år siden

Men Jorden går under 2010
Gravatar

#2 Mhmaha 14 år siden

Jeg er sgu pænt ligeglad med at jorden skulle gå under for at være helt ærlig! Håber bare at det ender i en invasion fra rummet eller en god gang zombie apocalypse! :)
Gravatar

#3 filmz-Narniabæver 14 år siden

Himlen falder ned!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

Hold nu op sikke noget pjat, vi ved jo alle at jorden går under i morgen ;)
Valar morghulis
Gravatar

#5 elwood 14 år siden

Jorderen er gået under for længst, vi er bare ikke så kvikke i optrækket til og opdage det.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 natterjack 14 år siden

"Det er sørgeligt, at man har brug for NASA til at fortælle dig, at verden ikke går under."

Ja, det er fandeme sørgeligt, men det er næppe filmens skyld.
Gravatar

#7 filmz-ab 14 år siden

Det er jo netop filmens salgstrick, deraf dens navn. Kæft hvor må Roland griner sin røv i laser.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#8 reflec 14 år siden

altså hvorfor sku jorden gå under når deres kalender slutter.. den går ikk under når min kalender slutter... og jorden blev jo ikk ligefrem skabt da de startede deres kalender..
Gravatar

#9 Ericmase 14 år siden

Ej, helt ærligt! Det er jo bare en film! Jeg ved godt at man kan komme til at tænke "SHIT!", men for mig er det bare en film!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#10 PredatorX 14 år siden

SKULLE det ske at Jorden lige forskubber sig når den der lorte planet kommer ind i vores bane er der nok ikke sælig mange der griner længere. Just saying...

Man kan være nok så kynisk, men ingen af os har jo indflydelse på hvad fanden der kan ske. Hverken med os selv eller der her hvor vi bor.

Er det dumt og naivt at være bange for skæbnen?? Det synes jeg egentlig ikke... Prøv at få børn og se hvor dejlig tanken ligepludselig er. Bør man rende rundt og være bange konstant? Nej sgu da. Men jeg kan da sagtens følge de mennesker der synes det hele er håbløst.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: