To “John Wick”-veteraner spiller også med i franchisens første spinoff “Ballerina”.

Keanu Reeves vender tilbage til sin efterhånden ikoniske rolle som John Wick i Les Wisemans “Ballerina”, spinoff-filmen der følger Ana de Armas som en af de balletdansende lejemordere, som vi blev introduceret til i “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”. Det rapporterer Collider.

Reeves er dog ikke den eneste skuespiller fra hovedfranchisen, der dukker op i den kommende film. Ifølger The Hollywood Reporter optræder Ian McShane nemlig som Winston, bestyreren på lejemorderhotellet The Continental i New York.

Om McShane og Reeves spiller store roller i filmen, blot medvirker i cameos eller ender et sted midt imellem, ved vi ikke endnu.

Filmen fortæller historien om de Armas’ titelkarakter, der benytter sine ekstraordinære og dødsensfarlige evner på et hævntogt, efter hendes familie bliver myrdet af lejemordere.

“Chapter 3”-medforfatter Shay Hatten har stået bag manuskriptet på den kommende spinoff, som vi endnu ikke ved om foregår før eller efter den kommende “John Wick: Chapter 4”, der får premiere den 23. marts næste år.

Læs også: “Keanu Reeves er back in business i intens og betagende ‘John Wick: Chapter 4’-trailer”

“Ballerina” har endnu ikke fået sin premieredato, men produktion er netop gået i gang i Prag.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: