Tag på en følelsesladet rejse med Pinocchio i den nyeste trailer til Guillermo del Toro og Mark Gustafsons nyfortolkning af den klassiske børnefortælling.

Kan Guillermo del Toro mon en levere en ny stop-motion-klassiker? Det er bestemt ikke usandsynligt med den fantasi og det talent, der er om bord på hans kommende Netflix-film “Pinocchio”.

Her har vi foruden den mexicanske “Pan’s Labyrinth”-instruktør nemlig også stjerner såsom Ewan McGregor, Cate Blanchett, Ron Perlman, Christoph Waltz, Tilda Swinton, David Bradley, Finn Wolfhard, Tim Blake Nelson og det unge talent Gregory Mann tilkoblet.

Den kommende film er da heller ikke blot en genfortælling af historien, som vi kender den fra hverken Carlo Collodis børnefortælling eller Disneys 1940-animationsklassiker.

Du kan læse vores anmeldelse af Robert Zemeckis’ live-action remake af “Pinocchio” lige her.

“Guillermo del Toro’s Pinocchio” er derimod en nyfortolkning af historien, som vi kender den. Her følger vi den titulære marionetdukke (Mann), der i 1930’ernes fasciststyrede Italien vækkes til live på magisk vis og må finde sin egen vej i livet. Han får et kompliceret forhold til sin ‘far’, snedkeren Gepetto (Bradley), der netop har mistet sin egen søn, alt imens flere ondsindede kræfter er ude efter ham – blandt andre dukkemesteren Count Volpe (Waltz) og fascisten Podesta (Perlman).

Del Toro har skrevet filmen i samarbejde med “Adventure Time”-forfatter Patrick McHale, og filmens design er kreeret af Gris Grimly, der oprindeligt skulle have instrueret filmen i samarbejde med Gustafson.

“Pinocchio” får premiere på Netflix den 9. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: