På settet til “Kongen af Queens”-stjernen Kevin James’ seneste projekt “The Zookeeper” har der været nogle uforudsete problemer for produktionen, som uden tvivl vil udmunde i flere dages filmoptagelser end først beregnet.

Hvad er disse problemer så? En af filmens største stjerner er død! Der er tale om kendisgiraffen Tweet, som efter at være blevet transporteret til settet i en zoologisk have pludselig faldt om og døde.

Tweet, som var 18 år gammel, skulle ellers ingen helbredproblemer have, og derfor har hans død fået dyreværnsforeningen People for the Ethical Treatment of Animals op af stolen. De vil have sat en efterforskning i gang, da de mener, at Tweets død må være forårsaget af dårlig behandling. American Humane – gruppen, der står for at sørge for, at dyr bliver behandlet ordentligt på filmset – afviser dog, at der skulle have været tale om mishandling af nogen art.

Tweet har igennem sin karriere medvirket i bl.a. “Ace Ventura, Detektiv” og i en stor mængde reklamer for legetøjskæden Toys”R”Us.

Læs også: Sandler, Stallone og flere slutter sig til Kevin James’ “The Zookeeper”.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 MTK 14 år siden

Det var nok en overdosis sovemedicin, det er hårdt at være kendt.
Gravatar

#2 ducktorwho 14 år siden

En af mine hunde faldt også bare om en dag og var død... Var ved at børste ham på toiletbordet, da ham lige pludselig bare kollapsede i mine arme og var væk.

Så har jeg nok også mishandlet ham, hvis det står til PETA. De er ikke ligefrem kendt for at være specielt godt belyst på øverste etage..
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Tænk hvis man bekymrede sig ligeså meget for mennesker?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 ducktorwho 14 år siden

bruce (3) skrev:
Tænk hvis man bekymrede sig ligeså meget for mennesker?


Tænk hvis nu de gjorde sig fortjent til det, fremfor at koncentrere sig om penge, kolonihave og friværdi.
Gravatar

#5 filmz-Bruce 14 år siden

#4 Du må være meget uheldig med din omgangskreds!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Dragon_Claw 14 år siden

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#7 Chrisenry 14 år siden

#3 - Jeg forstår vist ikke helt din kommentar. Mener du virkelig at "man" bekymre sig mindre for mennesker end dyr, eller mener du det stik modsatte?
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 filmz-Megan Fox 14 år siden

Ok så skriver jeg det.

R.I.P
Gravatar

#9 dunga 14 år siden

Typisk dobbeltmoralsk...

Når filmene ruller i USA, står der altid til sidst, at ingen dyr har lidt skade under indspilningerne, men der står ikke om nogen mennesker har lidt skade..... Hvis et dyr kommer til skade eller dør, himler dyreværnsorganisationerne op og kræver sagsanlæg og diverse ting mod filmselskaberne, men hvis en statist eller stuntman dør hører man ingenting, udover filmselskabet dedikerer filmen til den pågældene...

Jeg har aldrig kunnet forstå den dobbeltmoralske holdning... Og som skrevet andet sted, tænk hvis folk kunne have lige så meget omsorg mod andre mennesker som mod dyr??? Måske verden var et bedre sted... Dette er ikke en holdning for dyreplageri eller glæde over at dyr dør eller kommer til skade... Men bare en undren over folks perspektiver i nogle sammenhænge....

Gravatar

#10 Christian Voldborg 14 år siden

Trist. Giraffen kan da altid få en posthum Oscar?
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...

Skriv ny kommentar: