MCU-chefen har bekræftet, at Deadpool får lov til at beholde sin R-rating, når karakteren bliver indlemmet i MCU. 

Disneys opkøb af Fox åbnede åbnede døren for, at Deadpool kunne træde ind i MCU.

Det rejste dog en række spørgsmål. Ville den rapkæftede Deadpool f.eks. blive nødt til at skrue ned for grovhederne, hvis han skulle indgå i det mere renskurede MCU?

Læs også: Disney sætter gang i “Deadpool 3” – har taget beslutning om R-rating

Det lader det ikke til.

MCU-chef Kevin Feige har nemlig bekræftet, at “Deadpool 3” bliver en del af MCU samtidig med, at den beholder den R-ratede tone fra de første to film:

“Den bliver R-rated, og vi arbejder på et manuskript lige nu, og Ryan [Reynolds, red.] ser på det […] Igen en meget anderledes karakter i MCU, og Ryan er en naturkraft, det er fantastisk at se ham bringe karakteren til live,” fortæller Feige til Collider.

Feige fortæller videre, at “Deadpool 3” har lange udsigter:

“Den kommer ikke til at optage i år. Ryan er en meget travl og succesfuld skuespiller. Vi har også en masse ting, som vi allerede har annonceret, og som vi nu skal i gang med at lave,” fortæller Feige.

Der går altså formentlig mindst to år, inden vi kan forvente at se “Deadpool 3” i biograferne.

 Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 3 år siden

2 år!?!
Damit - men, alt godt kommer til den, der har tålmodighed...
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Star Trek fever 3 år siden

Fedt med en ny Deadpool.

Så der går to år. Er spændt på hvad Deadpool finder på til den tid. Mon ikke han har droppet stofferne. Og i stedet kaster sig over rødt kød, almindelig mælk, sort kaffe og heteroseksuel sammenkvem. Det sidste kan jo ryste de fleste.

Men den største chok effekt er helt sikkert det kontroversielle valg af Ryan Reynolds til hovedrollen. Han er vist lidt for hvid og lidt for meget mand, til at kunne bære en hovedrolle.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 KeeZ 3 år siden

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se ham sammen med Spider-Man eller Logan, hvis de kan få overtalt Hugh Jackman :)

Skriv ny kommentar: