Disney og Marvel Studios kan langt om længe producere film igen, men vi må vente lidt længere på flere af studiernes mest ventede titler.

Da Hollywoods skuespillerstrejke sluttede den 9. november, åbnede det pludselig op for, at de amerikanske filmproduktioner kunne gå i gang med optagelserne igen efter godt fire måneders pause. Det betød også, at studierne kunne begynde at lægge faste planer og programmer for fremtidige film og serier, og nu begynder en kalender så småt at forme sig.

Læs også: “Skuespillerstrejke i USA slutter! Hollywood-produktioner starter op igen”

I kølvandet på strejken har Disney nemlig ifølge Deadline valgt at ændre premieredatoerne på flere af deres kommende titler, heriblandt fire Marvel-film. “Deadpool 3” overtager “Captain America: Brave New World”-premieredatoen den 26. juli næste år. “Captain America”-filmen flyver dermed over til den 14. februar 2025, hvor Mahershala Ali-filmen “Blade” var planlagt. Det går naturligvis ikke med flere Marvel-film på en dag, så “Blade” rykkes til den 7. november 2025.

Marvels antiheltefilm “Thunderbolts”, der aldrig startede produktionen grundet årets to filmrelaterede strejker, rykkes fra den 20. december næste år til den 25. juli 2025. Blandt ikke-Marvel-film har “Mufasa: The Lion King” fået sin premieredato skiftet fra den 5. juli 2024 til den 20. december samme år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: