For nylig annoncerede instruktøren Kevin Smith, at hans næste film bliver en sequel til hans debutfilm “Clerks” fra 1994. Anden film i rækken kommer til at hedde “The Passion of the Clerks”.

På View Askew forummet giver han nu svar på en masse spørgsmål angående den kommende film. Han skriver bl.a.:

[list][li]”Dette bliver ikke en cameofyldt affære som ‘Jay and Silent Bob Strike back'”[/li][li]”Dette bliver [heller] ikke en stjernefyldt affære. De største navne i castet er Brian O’Halloran, Jeff Anderson og Jason Mewes”[/li][li]”Jay og Silent Bob får ligeså meget screen-time som i ‘Clerks’. Dette er 100 % Dante og Randals film”[/li][li]”Vi vil stadig lave en “Clerks”-tegnefilm ved siden af denne”[/li][li]”Filmen [‘The Passion of the Clerks’] bliver både i sort/hvid og farver”[/li][/list]Klik på overskriften for at få svar på flere spørgsmål.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Confused101 18 år siden

O.k her sælges ud (og inden der brokkes, vil jeg understrege der næppe er en større ViewAskewniverse freak end undertegnede). Grunden til jeg skriver dette er:

Han har udtalt førnævnte univers sluttede ved J&S.S.B, hvilket efterfølgende blev ændret til der skulle laves en Clerks-tegnefilm, og nu også en "rigtig" film.

Men når det er sagt...jeg er lykkelig over mere Clerks. Til de der ikke har set tegnefilmsudgaven så se den NU (den her: http://www.axelmusic.dk/resources/covers/7/7869361...
Clerks var, er og vil forblive fedt i min verden.
Gravatar

#2 origin 18 år siden

Jeg elsker Kevin Smith film.. jeg har endnu ikke set selve clerks filmen, men jeg har set alle clerks tegnefilm afsnit, og næsten alle andre film med J & SB .. og jeg ka kun sige, jeg glæder mig sindsygt meget til clerks 2 udkommer :D
Try sticking your head up your ass.. See if it fits
Gravatar

#3 origin 18 år siden

Jeg elsker Kevin Smith film.. jeg har endnu ikke set selve clerks filmen, men jeg har set alle clerks tegnefilm afsnit, og næsten alle andre film med J & SB .. og jeg ka kun sige, jeg glæder mig sindsygt meget til clerks 2 udkommer :D
Try sticking your head up your ass.. See if it fits
Gravatar

#4 Lowkey 18 år siden

#1
På hvilken måde er det at sælge ud?
Hvis det betyder at han har solgt ud, så er jeg ikke sikker på at jeg har forstået betydningen af ordet.
Daisy, Daisy...
Gravatar

#5 Confused101 18 år siden

#4 Det kommer an på hvordan man anskuer det. Man kan vælge at tro hans argument fra original-nyheden, med han mener han laver den for sin egen skyld osv., men personligt er jeg mere tilbøjelig til at tro han gør det for penge/sikker succes...fordi kort sagt er universet kult, med en forbandet dedikeret fanskare...inkl. mig selv. Hvis han ikke i flere interviews havde brokket over eks. Jason Mewes narkomisbrug, som tog overhånd, han følte universet var blevet mættet, indlagt slutsekvensen i J&S.S.B, med (ret bokstaveligt) bogen blev lukket, ville jeg ikke mistænke ham for at sælge ud, men hans 180 graders vending virker lidt pudsig på mig.

Om han har solgt ud eller ej, er iøvrigt ret irrelevant, iogmed jeg ikke et sekund er i tvivl om der kommer et kanon produkt ud af det, da K.Smith er (ifølge min vurdering) en af de bedste filmmagere i øjeblikket. Men jeg har på andre tidspunkter mistænkt ham for at sælge ud. Eks. udtalte han for nogle år tilbage at Jay og Silent Bob aldrig kunne trække en film selv...men efter kraftigt pres fra fans dukkede J&S.S.B op. Og igen: ret ligegyldigt om han solgte ud dengang der, da filmen er en af de morsommeste jeg nogensinde har set.
Gravatar

#6 DarkLight 18 år siden

#1 - #5, har du overhovedet læst den oprindelige nyhed? Han svarer blandet andet på din 'solg-ud'-galde.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#7 putandtake 18 år siden

Det er en tynd titel. Den er ligesom brugt med "South Park: The Passion Of The Jew".....
Gravatar

#8 Confused101 18 år siden

#6 Har du læst min post nr. 5? Jeg refererer rent faktisk til det, i nr. 2 sætning.
Gravatar

#9 DarkLight 18 år siden

#8, nej det må jeg indrømme jeg missede i farten. Jeg kan dog ikke nogen grund til at udråde Kevin som en løgner. Han har helt ret i at hvis han udelukkende tænkte på penge så var der andre film der var mere tiltalende.

Så jeg kan ikke helt få det til at hænge sammen med din udtagelse om at det er kun for penge han laver Clerks 2?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#10 Confused101 18 år siden

#9 Nu skrev jeg ikke KUN for penge og succes, men mener det er en kraftig motivationsfaktor - og samtidig understreger jeg, det kun er en min vurdering og vil ikke afvise han går det af "ædlere" grunde...men som eks. jeg skrev med J&S.S.B, har jeg på fornemmelsen at den gode Kevin, godt kan lide penge. Og det er der så afgjort intet galt i. Om han har solgt ud eller ej er egentlig sagen ligegyldig, fordi jeg tvivler ikke et sekund vi får endnu en klassisker...jeg har endnu ikke set noget ViewAskew jeg ikke var vild med. At sælge ud har i lang tid haft en negativ klang, og det kan også være negativt, men så længe produktet ikke lider under det, er jeg egentlig ret ligeglad.

Men et simpelt argument (som kan fortolkes både ifølge min vurdering eller han gør det pga. kærlighed til ViewAskew) er han har fra før J&S.S.B sagt at det var den sidste i serien, og slået det fast med et syv-tommer søm, pga. det ene, andet og det tredie. Det blev så ændret til der skulle laves en lang tegnefilm og nu en spillefilm. Det simple argument er hvis han vil vende tilbage til sine rødder, udfolde sig kreativt osv. kunne han have lavet en film som ikke var i ViewAskewiverset, men stadig var "independent", og derved stået ved sine egne ord og taget en chance.

Skriv ny kommentar: