“Kick-Ass”-setbilleder

Newsrama.com kan fremvise to nye setbilleder fra Matthew Vaughns kommende film “Kick-Ass”, hvorpå man kan se Aaron Johnson i kostume som filmens unge hovedperson, Dave Lizewski, der – uden nogen speciel grund – har besluttet sig for at blive verdens første ægte superhelt.

“Kick-Ass” er baseret på en meget voldelig tegneserie af Mark Millar (“Wanted”) og omhandler den unge high school-nørd Dave Lizewski, som forsøger sig som superhelt, selvom han ingen særlige kræfter eller atletiske evner har.

Nicolas Cage medvirker også i filmen som en tidligere politimand, der vil bekæmpe en narkobaron, og som har trænet sin teenage-datter (Chloe Moretz) i at bekæmpe kriminelle med et ninjasværd. Desuden medvirker Christopher Mintz-Plasse (“Superbad”) som en gangstersøn, der forsøger at afsløre Kick-Ass’ identitet.

Vaughn har i samarbejde med Jane Goldman tilpasset manuskriptet til filmen, der forventes at få premiere næste år.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lard Hanson 13 år siden

Endnu en superhelt, jeg aldrig har hørt om.
Gravatar

#2 MTK 13 år siden

Der er en hel del der ikke fatter at tegneserien (ved ikke med filmatiseringen) er satire, eller komedie om man vil.
Gravatar

#3 LasseUk 13 år siden

Er det bare mig eller ser han ikke ret dum ud. Der er nogen ting som fungerer i en tegneserie, som ikke fungerer på film.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#4 filmz-gofferoffer 13 år siden

#2

Satire? Tjah, den tager vel pis på mange af konventionerne i tegneseriemediet, men det fungerer også godt som et stykke metafiktion, idet hovedpersonen i tegneserien selv læser tegneserier. Men den er komisk i tone samtidig med at have noget alvorligt på hjerte.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: