Stjernen fra “24”-serien kommer til at stå over for en ligeså ikonisk skuespiller i et kommende retsdrama.

Kiefer Sutherland er netop blevet castet til den angiveligt sidste Clint Eastwood-instruerede film “Juror No. 2”. Det fortæller The Hollywood Reporter. Han kommer til at spille sammen med Nicolas Hoult (“Renfield”), Toni Collette (“Hereditary”), Zoey Deutch (“Not Okay”) og Eastwood selv.

Vi har tidligere dækket filmen, da Eastwood annoncerede den som et ordentligt punktum på sin karriere. Det skyldes den dårlige modtagelse af instruktørens seneste film “Cry Macho”.

Nu er der flere detaljer om rollerne for det foreløbige cast: Hoult spiller familiefaren Justin Kemp i et juridisk dilemma; Collette spiller anklageren af en (muligvis) skyldig morder; Deutch spiller Kemps kone, og Sutherland spiller Kemps sponsor hos anonyme alkoholikere. Eastwoods rolle er endnu ikke annonceret.

Hvis man fulgte med i diskussioner om tv-serier i 00’erne, kunne man ikke komme uden om thrillerserien “24”. Serien fulgte agent Jack Bauers (Sutherland) intense 24 timer i sit arbejde for den føderale antiterrororganisation CTU. Ultrapatriotisk, amoralsk og handlekraftig var Bauer en stort ansigt i antiheltefortællingerne fra det årti. For sit arbejde med karakteren modtog Sutherland både Emmy- og Golden Globe statuetter. Siden har han holdt sig aktiv inden for drama- og thrillergenren med roller i “Designated Survivor” og spionserien “Rabbit Hole”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: