Eftersom Cage ikke længere er i gæld, men kan vælge film, som han ønsker. Nu er det så interessant at se, hvad han bringer til bordet.

Nicolas Cage har netop været aktuel i en nyfortolkning af fortællingen om Dracula i “Renfield”. Her var Cages karakter ikke i hovedfokus – Dog stjal han showet i promoveringen ved sin nedskrabning af tænder og meget manipulerende skuespil på skærmen.

Nu er hans næste projekt annonceret, og det tager Cage et helt andet sted hen; nærmere bestemt Australien. Til Cannes Film Festival er det netop annonceret, at Cage skal spille hovedrollen i den kommende psykologiske thriller “The Surfer”. Filmen følger en mand (Cage), som vender tilbage til sin hjemegn i Australien, hvor han mødes af territorielle surfere, som ydmyger manden foran sin søn. For at klargøre hævn mod surferne presser manden sig selv mod større grænser.

“The Surfer” instrueres af Lorcan Finnegan, som har stået bag surrealistiske film som “Vivarium” og “Without Name”. Manuskriptet leveres af den relativt nye manuskriptforfatter Thomas Martin. “The Surfer” er fortsat i præproduktion.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: