Bill Skarsgård spiller den udøde blodsuger, Count Orlok, i Robert Eggers’ genfortolkning af F. W. Murnaus 1922-film, ‘Nosferatu’.

De første reaktioner på Eggers genindspilning er landet, og responsen er meget lovende.

Optagelserne, som Focus præsenterede ved CinemaCon (selvom de ikke blev frigivet online i dag), var lige så dristige og intense som enhver af Eggers’ film. De inkluderede nogle uhyggelige sort-hvide sekvenser, en mand der bider hovedet af en due, gader fyldt med rotter og værelser, der står i flammer, samt en virkelig øredøvende, skræmmende score.

Eggers fortalte til Empire i 2023 om filmen, “Jeg prøver at gå ud over, hvad jeg er i stand til”. “Som altid var det en vanskelig optagelse. I går optog vi en scene på et skib med masser af regn og bølger, og regnafviseren, der prøver at blæse regnen væk fra linsen, brød sammen og duggede til. Jeg har tilbragt de seneste dage kun med at arbejde sammen med russiske sømænd på et skib.”

Eggers tilføjede, “Jeg er så glad for at have lavet ‘The Northman’ først og lært det, jeg lærte. Når jeg tænker på produktionsplanen for ‘Nosferatu’, som vi havde første gang, er jeg sikker på, at jeg på en eller anden måde ville have klaret det, men det er svært ikke at forestille sig, at det ville være en fiasko.”

‘Nosferatu’ blev filmet på film og markerer Eggers’ seneste samarbejde med Focus Features efter hans 2022 Viking-epos ‘The Northman.’ Eggers fungerer som producer på filmen sammen med ‘The Witch’ og ‘The Lighthouse’ producer Chris Columbus, plus Eleanor Columbus, Jeff Robinov og John Graham.

Eggers tilføjede, “Jeg tror ikke, der har været en gammeldags gotisk film, der faktisk er skræmmende i et stykke tid. Og jeg tror, at flertallet af publikum vil finde, at dette er tilfældet.”

Focus Features beskriver filmen som en “gotisk fortælling om besættelse mellem en forfulgt ung kvinde og den skrækindjagende vampyr, der er besat af hende. Eggers, der tidligere har instrueret ‘The Witch’ og ‘The Lighthouse’, skriver og instruerer filmen, der har været plaget af castingændringer.

‘Nosferatu’ har premiere i biograferne den 25. december 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: