Kiefer Sutherland er klar til at kaste sig over en ny omgang “24 timer” som agenten Jack Bauer i en kommende 8. sæson.

Den 42-årige skuespiller fortæller, at optagelserne til “24 timer – Sæson 8” vil gå i gang til maj.

Sutherland udtaler samtidig, at selvom der er mange andre ting, han ønsker at prøve i sin karriere, føler han indtil videre en forpligtelse til at fortsætte i rollen som Bauer:

”Der er teaterstykker, jeg gerne vil lave. Der er så mange forskellige ting, jeg gerne vil prøve at lave, men jeg var virkelig heldig, da jeg blev en del af ’24’, så det fokuserer jeg på lige nu,” fortæller han.

Kiefer Sutherland har dog for en kort tid fået en lille pause fra Jack Bauer, da han for nylig lagde stemme til en af figurerne i den kommende animerede film “Monsters mod Aliens”, der kan opleves i danske biografer 3. april.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Winter999 13 år siden

Sådan! Great news! Sæsonen som køre nu er en af de bedste i lang tid! Mere, spank you very much!
Gravatar

#2 JTToft 13 år siden

Fint.. Mere god underholdning til os. :)
Gravatar

#3 zamm- 13 år siden

Det at han er klar, gør kun mig glad! Så håber jeg også at Carlos Bernard (Tony Almeida) vender tilbage, medmindre han virkelig dør i den 7. sæson!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#4 Fable 13 år siden

Hvor er det fedt! Jeg var faktisk overbevist om at den 7. sæson var den sidste og så finder jeg ud af at optagelserne til 8. allerede går i gang til maj - great news.

Verden kan bare ikke blive reddet nok gange af Jack Bauer!
Gravatar

#5 Winter999 13 år siden

Kan ikke huske hvilken sæson der bliver den (Foreløbigt) sidste sæson af 24 timer... Mener at han har skrevet under på enten 2 eller 3 sæsoner efter sæson 6. Det vil sige at enten er den sidste nummer 8 eller 9.
Gravatar

#6 cansi 13 år siden

har lige læst på en anden side at Anil Kapour, ham der spillede værten i Slumdog skal også være med i s 8. Han skal spille Indiens svar på Jack Bauer, som skal arbejde sammen med USA's Bauer. Skidt og skidt, kunne virkelig ikke lide ham i Slumdog.

Skriv ny kommentar: