Kiefer Sutherland, som igen er tilbage som den ukuelige og altid tidspressede agent Jack Bauer i “24 timer”, kan i et interview med en britisk avis fortælle lidt om hvad der er i vente i den populære spændingsseries sjette sæson.

”Vi har haft fem år med ham, hvor han har måtte redde en stor ting. Denne vil egentlig meget mere handle om at han skal redde sin egen røv. Han vil gå fra at være én, der jager folk ned til selv at blive den jagede, så den i sig selv vender serien rundt,” beretter Sutherland.

Det nye tiltag i serien følger i kølvandet på den femte sæson, der til trods for endnu et verdenstruende plot, handler mere om showets karakterer, end den omfattende terrorisme i de foregående sæsoner. Den femte sæson af “24 timer” har fået seriens bedste anmeldelser samt hele tolv nomineringer til den kommende Emmy-uddeling.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 filmz-Cheops 15 år siden

"Den femte sæson af "24 timer" har fået seriens bedste anmeldelser"

Imponerende at de kan blive ved med at fange folks interesse! Har troligt set alle afsnit indtil nu, så glæder mig da kun over at 5. sæson bliver endnu bedre;-)
www.cltravel.dk
Gravatar

#2 filmz-mallumsk 15 år siden

Har set 5 sæson og den er hel suveræn. Den er klart den bedste og til jer der ikke har set den kan I glæde jer helt vildt! det er fristende at komme med spoilers, men det kan jeg ikke byde 24 timer fans! just enjoy!
Gravatar

#3 filmz-Starscream 15 år siden

Det er simpelthen en genial serie. Synes alle sæsoner var gode men som i andre siger, er sæson 5 lidt bedre end de andre. Kan ikke vente til sæson 6...
Megatron has fallen! I, Starscream, am now your leader. Decepticons, follow me!
Gravatar

#4 filmz-Cheops 15 år siden

Damn, det lyder godt:-) Ved I hvornår sæson 5 kommer herhjemme? Er iøvrigt også spændt på at se hvordan filmen bliver...
www.cltravel.dk
Gravatar

#5 dome 15 år siden

Er det ikke noget med at TV2 starter sæson 5 sidst på sommeren?
Yes sirs!
Gravatar

#6 Sealer 15 år siden

sæson 5 kommer ihverfald her til efteråret en gang på tv2 ;)
Gravatar

#7 Bohemian 15 år siden

sæson 5 er for vild..!!!

Kan ikke vente på sæson 6 ; )

Free in serenity.
Gravatar

#8 ks 15 år siden

Sæson 5 er i hvert fald langt modigere end de foregående sæsoner, men jeg må indrømme, at jeg efterhånden er begyndt at finde det lidt småkedeligt, at man i sidste ende næsten godt ved, at Jack Bauer er udødelig som en anden Chuck Norris og til sidst alligevel redder verden fra dens undergang.
Gravatar

#9 DarkLight 15 år siden

Det er jo seriens præmisser, og det er da lidt indlysende? Det er jo ham vi vil se?

Hvis man er utilfreds med grundideen skulle man måske finde noget andet at se...
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#10 ks 15 år siden

Jeg er ikke utilfreds med grundideén, jeg syntes bare det efterhånden er blevet lidt for givent, at han altid klarer skærene til sidst. Og selvom det er ham vi vil se kan man jo godt så lidt tvivl om hans velvære. Til gengæld syntes jeg, at det var dejligt at se, at serien i sidste sæson rent faktisk turde lege lidt med mange af hovedpersonernes skæbner.

Skriv ny kommentar: