Warner Bros. har åbnet den officielle hjemmeside til “Terminator Salvation: The Future Begins”, det første filmkapitel i en ny planlagt “Terminator”-trilogi, der bygger videre på begivenhederne i James Camerons populære saga om kampen mod maskinerne.

På hjemmesiden, der fungerer som produktionsblog for filmens instruktør, McG, er det muligt at se filmens logo samt det første koncept-artwork af det postapokalyptiske Los Angeles, hvori filmen udspiller sig.

McG udtaler bl.a. på siden: ”Det er min fulde hensigt at lave en film, der lever op til de forrige tre i serien. Jeg har tilbragt tid med James Cameron, snakket med Arnold Schwarzenegger, gennemgået historien med Jonah Nolan og rekrutteret Stan Winston.”

”Alt, vi optager, er designet til at være håndgribeligt og ægte. Man kommer til at se en hel række inspirerede designs, man aldrig har set før, og bedst af alt; man kommer endelig til at se noget af den fremtid efter dommedag, der kun blev hentydet til i de tidligere film.”

Den nye film har Christian Bale i hovedrollen som den nu voksne John Connor, der skal påtage sig opgaven at lede den resterende menneskehed i et oprør mod maskinernes overmagt. Sam Worthington spiller den mystiske Marcus, der bliver en vigtig del i Connors kamp. Desuden medvirker bl.a. Anton Yelchin som den unge Kyle Reese og Charlotte Gainsbourg som Kate Connor.

Instruktøren beretter om Yelchin: ”Som I ved, spiller Anton Yelchin rollen som Kyle Reese, og hans forberedelse har været utrolig. Fyren har konstant siddet og set alle tre ‘Terminator’-film, og han vil helt sikkert fange essensen af den figur, som Michael Biehn levendegjorde i Camerons første film.”

“The Future Begins”, der er den første i “Terminator Salvation”-serien, vil få premiere 22. maj, 2009.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Åkepool 16 år siden

Ja ja, lad os nu se om ikke det bliver en gang baljep..

Men McG. skal da ha' chancen for at vise den (filmen) frem, før jeg lyncher ham.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#2 filmz-Luxen 16 år siden

Stan Winston - oh yes, effektmageren from heaven!
Hey Baby, wanna kill all humans?
Gravatar

#3 Riqon 16 år siden

Det var da godt, at han har snakket med Schwarzenegger om filmene (LOL)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 lasse78 16 år siden

Lyder lidt som den samme prædiken som folkene bag den nye "The Exorcist" kom med. - We are all big fans of the original, and want to get this movie as close to it as possible." BULL!!!

Men high hopes her fra ;)
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#5 filmz-xlarti 16 år siden

Det konceptbillede har da en fed stemning! Og med Christian Bale som Connor tillader jeg mig at være forhåbningsfuld!
Gravatar

#6 filmz-LBA 16 år siden

Jeg synes ikke, der er så meget at vurdere ud fra det billede. Ligner noget vi har set før jo.

Til gengæld, så synes jeg at det virker lidt urealistisk, at de har sat premieren for denne film allerede i 2009. Det tyder lidt på at det bliver et projekt, som bare skal igennem Hollywoods pengemaskine hurtigst muligt, så man kan skaffe nogle "gryn" i lommen.
Gravatar

#7 Hasselguff 16 år siden

Han har da vist samme PR-mand som Paul W.S. Anderson, Brett Ratner og Jonathan Mostow. :D
Are you Quilty? No, I'm Spartacus.
Gravatar

#8 filmz-Kredepops 16 år siden

Det var dog et ualmindelig kedeligt billede, og ikke engang særligt flot udført. Jeg synes ellers at koncept-art til sådanne store film plejer at være af ret høj kvalitet, men det her ville ikke engang få en stjerne post på conceptart.org.
Gravatar

#9 filmkorn.dk 16 år siden

Lyder lidt som den samme prædiken Pauls WC Andersen kom med da han lavede AvP, men lad os nu se hvad McG kan klare før vi lyncher ham.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#10 filmz-Horror Boy 16 år siden

Hvad med vi se bort fra de først 3 film, og ser det har en selvstandig film serie.

Istedet for at hakke den ned før den kommer ud!

Personligt tro jeg det kan gå hen og blive godt!

One, Two, Freddys comeing for you!

Skriv ny kommentar: