Kristen Stewart kunne til radioværten Ryan Seacrest fortælle lidt om den kommende fortsættelse til succesfilmen “Twilight”, der får titlen “New Moon” og baseres på forfatteren Stephenie Meyers anden bog i den populære vampyrbogserie.

”En stor del af bogen foregår i Italien, og jeg tror, at vi får mulighed for at tage til Italien, hvilket er virkelig cool,” fortalte 18-årige Stewart. Hun tilføjede, at optagelserne til projektet sandsynligvis vil gå i gang til marts.

“Twilight”, der har kostet 37 mio. dollars at producere, har på en uge omsat for næsten 100 mio. dollars og er dermed en større succes, end de fleste havde forventet.

Fortsættelsen “New Moon” vil omhandle forholdet mellem pigen Isabella (Kristen Stewart) og vampyren Edward (Robert Pattinson), der denne gang bliver skilt fra hinanden, da Edward beslutter sig for at forlade byen for at sikre Isabella en tryg fremtid uden vampyrer. Dette gør dog, at der opstår et mentalt bånd mellem de to elskende, og det varer ikke længe, før de igen bliver kastet ud i et nyt eventyr.

“Twilight” får premiere i de danske biografer 6. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: