Fra én tragisk karakter til en anden — “The Batman”-instruktør Matt Reeves har afsløret, at Kurt Cobain var inspirationen bag Robert Pattinsons udgave af Bruce Wayne.

Snart står vi over for endnu en ny udgave af både Batman og manden bag masken, Bruce Wayne. Matt Reeves (“Dawn of the Planet of the Apes”) har både instrueret og været med til at skrive DC’s “The Batman”, og i et nyt interview med Empire giver han altså et indblik i hans skriveproces og inspiration bag filmens titulære superhelt.

“Når jeg skriver, lytter jeg til musik, og da jeg skrev den første akt, tændte jeg for Nirvanas ‘Something In The Way’. Det var da, det kom til mig, at snarere end at gøre Bruce Wayne til den playboy-version, vi har set før, er der en anden version, der havde gået igennem en stor tragedie og blevet en eneboer. Så jeg begyndte at lave den her forbindelse mellem Gus Van Sants ‘Last Days’ og ideen om den her fiktionaliserede version af Kurt Cobain i den her form for forfaldende palæ.”

Grunge-rockikonet Kurt Cobain, der var forsanger i det efterhånden utroligt elskede band, Nirvana, begik 1994 på tragisk vis selvmord i en alder af blot 27 år.

Når man ser trailerne til “The Batman” er Kurt Cobain-indflydelsen bestemt også tydelig. Netop “Something in the Way” spiller i begge trailere, og der er heller ikke meget tvivl om, at Robert Pattinsons Bruce Wayne virker mere rå og mindre ‘playboy-agtig’ end Christian Bales seneste udgave af superhelte-mangemilliardæren.

Læs også: “‘The Batman’-trailer lover en stilfuld, dyster og rå superheltefilm

Vi kan se præcis hvor tydelig Kurt Cobain-indflydelsen er, når “The Batman” får premiere den 3. marts næste år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Ronnie Barnhardt 2 år siden

Jeg får mindre flatterende associationer til spiderman 3. Og med inspiration fra Nirvana til at gøre batman mere sørgelig og rebelsk... wow, det er dybt. Tror det bliver en stinker.

Skriv ny kommentar: