Efter mange spekulationer og rygter det seneste stykke tid offentliggjorde David Lynch og Mark Frost i går, at deres kultserie ”Twin Peaks” vender tilbage på Showtime i 2016. Og nu tyder alt også på, at Kyle MacLachlan vender tilbage i sin rolle som den kaffeelskende FBI-agent Dale Cooper.

Se også: Nu er det officielt: “Twin Peaks” vender tilbage i 2016

”Må hellere fyre op under perkolatoren og finde mit sorte jakkesæt :-),” skrev den 55-årige skuespiller på sin Twitter-profil i går med hentydning til sin karakters hang til sort kaffe og påklædning.

Om resten af castet vender tilbage, er endnu ubekræftet, men chancerne er bestemt gode. De fleste af skuespillerne huskes stadig primært for “Twin Peaks”, og de burde derfor helt sikkert kunne finde plads i kalenderen til at gentage deres roller i den nye ombæring.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Den fede 7 år siden

0 kommentarer......0?!?

Hvis dette ikke kan mønstre bare en smule glæde og begejstring herinde, så ved jeg sgu snart ikke hvad. Den her side virker efterhånden mere døde end sild i en tønde.
Gravatar

#2 DaleCooper 7 år siden

For mig er en sæson 3 af Twin Peaks mere spænende end noget andet inden for film og tv i mange år!!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gravatar

#3 Den fede 7 år siden

DaleCooper (2) skrev:
For mig er en sæson 3 af Twin Peaks mere spænende end noget andet inden for film og tv i mange år!!


I salute you.

Men er du gal, jeg er skuffet over resten. Hvis de kan få Ray Wise med igen, går jeg bananas! Hvem ser du allerhelst vende tilbage, nu hvor den gode Cooper er sikret?

Skriv ny kommentar: