Fans af David Lynch og Mark Frosts banebrydende tv-serie ”Twin Peaks” kan godt begynde at sætte kaffe over. Agent Dale Cooper vender nemlig tilbage til byen, når den nye omgang af tv-serien får premiere til næste år.

Se også: Nu er det officielt: “Twin Peaks” vender tilbage i 2016

Der har længe været spekuleret i, hvorvidt skuespilleren Kyle MacLachlan ville vende tilbage i sin ikoniske rolle som den kaffeelskende agent Dale Cooper.

Og i går bekræftede instruktøren David Lynch så, at skuespilleren er om bord på den nye sæson. Det gjorde han via sin Twitter-konto, hvor han postede billedet fra denne nyhed med teksten: ”Velkommen tilbage til Twin Peaks, Special Agent Cooper.”

“Twin Peaks” får premiere engang i 2016 og vil bestå af ni afsnit. David Lynch skal instruere dem allesammen.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Den fede 8 år siden

Det er så vigtigt. Nøøøøj jeg glæder mig. Nok den serie der gjorde størst indtryk på mig i teenageårene.
Gravatar

#2 Mikkel Abel 8 år siden

Jep, uden tvivl den vigtigste karakter at få ombord så det er sgu bare fedt. Og hvor er det lækkert, at Lynch står for samtlige afsnit.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 Elvira39 8 år siden

Endelig en nyhed jeg gav mig varm blod i kødpølsen!
Gravatar

#4 cain 8 år siden

Bare det bliver som sæson 1 og ikke den totalt åndssvage sæson 2.
Gravatar

#5 Giraffen 8 år siden

cain (4) skrev:
Bare det bliver som sæson 1 og ikke den totalt åndssvage sæson 2.


Why you little! Selvom jeg er enig i at anden sæson ikke er ligeså god som den første, så genså jeg hele serien for nyligt og der vandt anden sæson en del ved gensyn. Det er stadig den svageste sæson i en overordnet set fremragende serie, men bare det at jeg vidste at anden sæson var meget anderledes end den første, gjorde at jeg gik ind med nogle andre forventninger end første gang jeg så den og det hjalp. Det hjælper også på det at starten og slutningen af anden sæson er fuldt ud på højde med første sæson. Slutningen på anden sæson er noget af det bedste tv, der nogensinde er lavet. Basta!
Gravatar

#6 nathue 8 år siden

cain (#4) skrev:
Bare det bliver som sæson 1 og ikke den totalt åndssvage sæson 2.


Synes faktisk at anden sæson er ligeså god hvis ikke bedre end den første. Jeg er mere fascineret af White Lodge/Black Lodge-siden af Twin Peaks end af selve mysteriet om hvem der dræbte Laura Palmer.

Håber virkelig at den nye sæson dykker dybt ned i mytologien... Og for dylan da hvor jeg glæder mig. Det bliver så godt at se Cooper igen!
Gravatar

#7 cain 8 år siden

#5 og #6

Prøv at kigge på xtra materialet på DVD boxen. Selv Lynch og Co var ikke specielt tilfredse med sæson 2 og nossede bare rundt da studiet begyndte at blande sig for meget. Lynch blev jo kørt ud på et sidespor.

David Lynch on season two of Twin Peaks


I had very little to do with Season 2, and I’m not happy with it. Up until “Who Killed Laura Palmer?” I was with it 100 percent, and then it drifted away. […] We had a little goose that was laying golden eggs, and they told us to snip its head off. But it’s a great world, the world of Twin Peaks, and it holds many possibilities.
Gravatar

#8 Den fede 8 år siden

#7

Nemlig. Sæson 1 for the win.

Skriv ny kommentar: