Lars von Trier, der senest var biografaktuel med “Nymphomaniac”, er allerede i gang med sit næste projekt. Filmen, som har fået titlen “Detroit”, vil dog ikke blive instrueret af den kontroversielle instruktør selv, men i stedet af Kristian Levring, som snart er biografaktuel med den danske western “The Salvation” med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Se også: Lars von Trier vil ikke til Cannes

I et interview med Soundvenue fortæller Levring, at de er gået i gang med projektet for en måneds tid siden, og at de stadig ikke er helt sikre på, hvad filmen skal handle om: “Den kommer til at handle om en mand, som kæmper med sine indre dæmoner. Det siger selvfølgelig ikke så meget, men det er, fordi vi simpelthen ikke er nået længere,” siger “The Salvation”-instruktøren og nævner, at filmen vil foregå i Detroit og være en rigtig horrorfilm.

Idéen til gyserfilmen er dog langt fra ny: “Jeg har altid tænkt, at Lars ville kunne lave en fantastisk gyserfilm. Og det har jeg sagt til ham mange gange igennem årene. Til sidst sagde han: ‘Nu gider jeg ikke høre mere på dig, nu skriver jeg den til dig i stedet for'”.

Hvornår filmen begynder optagelserne, og hvad den helt konkret kommer til at handle om, er på nuværende tidspunkt uvist. Sikkert er det dog, at Kristian Levrings western “The Salvation” får dansk biografpremiere den 22. maj.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 David Munch 8 år siden

Trier: The Autobiography.
Gravatar

#2 inflector 8 år siden

Der var mange ganske skræmmende scener i Riget, så det kan han selvfølgelig.
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: