Tobe Hoopers ikoniske horror-skurk, Leatherface, finder motorsaven frem igen i den første trailer til Netflix’ fortsættelse til den originale “The Texas Chainsaw Massacre”.

Selvom den kommende film er den niende i den 47 år gamle franchise, skal vi ikke forvente nogen fortsættelse af handlingerne fra hverken 2017’s “Leatherface” eller 2003’s “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”. Netflix-filmen følger nemlig “Halloween” (2018)-eksemplet og ignorerer samtlige efterfølgere siden Tobe Hoopers original fra 1974.

“Texas Chainsaw Massacre” (2022) følger søstrene Melody og Lila og deres gruppe af venner, der tager til byen Harlow i Texas for at starte et nyt forretningsprojekt. Da de ved et uheld forstyrrer huset, der tilhører den gale kanibal Leatherface, bliver vennernes liv til et levende helvede i en ny blodsudgydelse.

Melody og Lila spilles af hhv. Sarah Yarkin (“Happy Death Day 2U”) og Elsie Fisher (“Eighth Grade”), mens den eneste overlever fra den originale film, Sally Hardesty, spilles af Olwen Fouéré (“Mandy”), der overtager rollen fra den nu afdøde Marilyn Burns. Bag den creepy menneskemaske finder vi Mark Burnham (“Lowlife”).

“Texas Chainsaw Massacre” er blot David Blue Garcias anden spillefilm som instruktør. Han har fået til opgave at fortolke et manuskript skrevet af førstegangsforfatteren Chris Thomas Devlin.

Fede Álvarez, der har stået bag film som “Evil Dead”-remaket og “Don’t Breathe”, er producer på filmen sammen med hans mangeårige samarbejdspartner Rodo Sayagues.

“Texas Chainsaw Massacre” får premiere på Netflix den 18. februar 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Eh, Texas Chainsaw Massacre har ikke lige haft de bedste sequels. 2eren er en "Så dårlig den er god" film og remaken er faktisk én af de bedre remakes der er lavet, men ellers er der ikke noget specielt i de andre film i franchisen.
Nu så man ikke så meget i denne trailer, men har ingen forventninger... især ikke når Netflix står bag.

Skriv ny kommentar: