Destin Daniel Cretton introducerede os til den karismatiske kung-fu-fighter Shang-Chi i “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, men han er langt fra færdig med Marvel-universet.

MCU-instruktøren har indgået et flerårigt samarbejde med de Disney-ejede studier Marvel Studios og Onyx Collective. Det skriver Deadline.

Cretton er faktisk allerede i gang med at skabe en ny Marvel-serie for Disney+, men det er heldigvis ikke det eneste. Han skal nemlig også både skrive og instruere den uundgåelige “Shang-Chi”-fortsættelse.

“Shang-Chi 2” vil med garanti se superhelten af samme navn vende tilbage — denne gang med flere kræfter end blot sine kung-fu-evner — men meget mere ved vi ikke. Vi ved dog endnu mindre om instruktørens kommende MCU-serie, der hverken har titel eller nogen form for plotbeskrivelse.

Læs også: “Kevin Feige bekræfter: Charlie Cox er Daredevil i MCU, hvis karakteren vender tilbage”

Med den nye aftale står Cretton over for at skulle skabe flere projekter for både Marvel og Onyx over de kommende år. Hvor Marvel Studios selvfølgelig primært laver superhelteprojekter, fokuserer Onyx Collective på at lave kvalitetsindhold skabt af kunstnere i underrepræsenterede grupper.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret, når der kommer mere nyt om Crettons fremtidige projekter.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Tja, for mig var 'Shang-Chi' en stor skuffelse...
...en handling/historie, der er set 1000 gange før, og alt for 'forsøgt', plus, at filmen havde meget, meget lidt med tegneserierne at gøre (udover navnet på helten).
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: