Den 36-årige skuespillerinde Lene Maria Christensen er netop blevet tildelt Ove Sprogøe Prisen. Det skriver Politiken.dk.

Prisen tildeles en dansk skuespiller eller skuespillerinde for en usædvanlig indsats på tv, teatret eller på film. Med prisen følger 30.000 kr.

Lene Maria Christensen, der er uddannet fra Statens Teaterskole i 1999, fik sit gennembrud i tv-serien “Hotellet” og har siden medvirket i film som “Se til venstre, der er en svensker”, “Brødre”, “Store planer”, “Nynne” og “Guldhornene”. Senest er hun blevet Robert-nomineret for sin præstation i Henrik Ruben Genz’ “Frygtelig lykkelig”.

Som begrundelse for valget af Lene Maria Christensen skriver Gregers Dirckinck-Holmfeld: ”Når vi ser hende i hendes seneste præstation, tænker vi hele tiden: Hvad er hun ude på? Hvem er hun egentlig? Hvad i himlens navn er det, som får mænd til at ekse med benene, tale sort, råbe højt, slå, måbe, snakke? Og begå den ene dumhed efter den anden? Ligesom Mona Lisa ser hun uudgrundeligt på os, helt almindelig, men også megasexet.”Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lethal Injection 15 år siden

shes hot
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 Lethal Injection 15 år siden

shes hot
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 Highland Park 15 år siden

Den gode Gregers trænger vist til et knald.
"usædvanlig indsats"? De må have spist søm.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 HonoDelLoce 15 år siden

Wow ! Jeg læste lige helt forkert - det vil sige, at jeg overså et par situations-tegn..

Spørg lige om jeg rynkede på næsen, da jeg læste at hun har været med i "Nynne og Guldhornene"!!!! :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: