Jordens undergang truer i den første “Don’t Look Up”-trailer, og det er op til Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio at redde verden.

“The Big Short”-instruktør Adam McKays næste sorte komedie kan prale af et næsten Wes Anderson-værdigt stjernecast, der har Lawrence og DiCaprio i front. De to stjerner spiller et par lavtstående astronomer på en pressetur, som de (efter DiCaprios hyperventilerende karakter at dømme) er mere end uegnede til, for at advare os om en verdenstruende meteor, der har retning direkte mod Jorden.

I filmen står de blandt andre over for Meryl Streeps præsident Orlean og hendes søn, Jason Orlean, spillet af Jonah Hill. Derudover kan vi glæde os til navne som Ariana Grande, Cate Blanchett, Chris Evans, Mark Rylance og Matthew Perry samt Timothée Chalamet, der ligeledes er med i årets to andre store Hollywood-ensemblefilm “Dune” og “The French Dispatch”.

Adam McKay agerer både instruktør, forfatter og producer i Netflix-filmen, der markerer de første spillefilmsroller for både Lawrence og DiCaprio siden 2019, hvor de spillede med i hhv. “X-Men: Dark Phoenix” og “Once Upon a Time in Hollywood”.

Læs også: “‘Druk’ får et amerikansk remake: Leonardo DiCaprio er udset hovedrollen”

“Don’t Look Up” bliver en dejlig julegave, da den får premiere på Netflix den 24. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: