Så sent som i går landede der en ny officiel trailer til den længe ventede storfilm, “Dune”, hvis premieredato blev skubbet grundet biografernes nedlukning under coronakrisen.

Den nye trailer giver et indblik i det episke science fiction-univers, der karakteriserer “Dune”, som er en filmatisering af Frank Herberts skelsættende bestseller af samme navn.


Den Oscar-nominerede Denis Villeneuve (“Arrival”, “Blade Runner 2049”) instruerer filmen på vegne af Warner Bros. Pictures og Legendary Pictures.

“Dune” omhandler en mytisk og følelsesladet helts rejse. Nærmere bestemt følger man karakteren Paul Atreides (spillet af Timothée Chalamet (“Call Me by Your Name”, “Little Women”)), der er en begavet ung mand født ind i en stor skæbne, hvis omfang han ikke kender til. For at sikre fremtiden og redde sit folk bliver han nødt til at rejse til den farligste planet i universet, mens ondsindede kræfter hersker over planetens dyrebareste ressource, der kan frigøre menneskehedens største potentiale. Kun dem, som kan overvinde deres frygt, er i stand til at overleve.

Foruden Chalamet består castet bl.a. af Zendaya (“Spider-Man: Homecoming”, “Euphoria”), Rebecca Ferguson (“Doctor Sleep”), Oscar Isaac (“Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi”), Josh Brolin (“Avengers: Endgame”), Jason Momoa (“Game of Thrones”, “Aquaman”) mfl.

Efter planen får “Dune” premiere både i biograferne og på HBO Max d. 22. oktober i år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Rygterne går på, at filmen kun har haft godt af Corona krisen, da den slet, slet ikke var klar til udgivelse for 2 år siden, men at man har brugt de to år på at gøre special effekterne helt som instruktøren oprindeligt ønskede dem, men som ikke kunne nås sidst.

Glæder mig.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: