I juni forlød det, at Leonardo DiCaprio havde fået rollen som FBI-overhovedet J. Edgar Hoover i en ny film, der skal instrueres af Clint Eastwood.

Selvom DiCaprio endnu ikke har skrevet endeligt under på at medvirke, forlyder det nu, at Eastwood har udset sig en anden prominent – og på det seneste meget omtalt – skuespiller til en anden af filmens store roller: Joaquin Phoenix.

Efter det er blevet afsløret, at Phoenix tilsyneladende alligevel ikke har mistet jordforbindelsen eller droppet skuespillet, er interessen for den Oscar-nominerede skuespiller så småt begyndt at røre på sig igen i Hollywood.

Se også: Afsløret: Joaquin Phoenix’ “I’m Stille Here” er IKKE ægte.

Eastwood skulle angiveligt være interesseret i at få Phoenix til at medvirke i “Hoover” som Clyde Tolson – J. Edgar Hoovers betroede medarbejder og rygtede homoseksuelle elsker.

Tolson arbejdede tæt sammen med Hoover i FBI i årene 1947-1972, og vedvarende rygter ville vide, at parret – der også tog på ferier sammen – var elskere. Da Hoover døde, arvede Tolson pengene fra hans livsforsikring samt Hoovers hus, som Tolson flyttede ind i.

De er i dag begravet få meter fra hinanden på den amerikanske kongres’ kirkegård.

Se også: Clint Eastwood instruerer Leonardo DiCaprio i film om J. Edgar Hoover .Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Moog 11 år siden

har der egentlig været noget fra Phoenix selv endnu?
Gravatar

#2 wimmie 11 år siden

#1

Tror jeg ikke men det er vel i aften (USA-tid) han skal på Letterman igen?
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 Jayson P 11 år siden

Så ligger det forhåbentligt på youtube allerede i morgen :-)
Gravatar

#4 David Munch 11 år siden

Det lyder godt at Phoenix kommer tilbage på markedet.. :)
Gravatar

#5 filmz-MikL 11 år siden

wimmie (2) skrev:
#1

Tror jeg ikke men det er vel i aften (USA-tid) han skal på Letterman igen?


Gravatar

#6 the_paki_don 11 år siden

Jeg tror ikke, at de var homoseksuelle. Selvom de var på ferie sammen og Hoover skrev arven til ham og de er begravet ved siden af hinanden.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#7 steadi07 11 år siden

#6 - En af grundene til, at Hoover blev rygtet som bøsse er jo bl.a. at han aldrig har fremstillet sig selv som andet end FBI's øverstkommanderende.

W. Mark Felt, "Deep Throat", udtalte engang, at forholdet imellem Hoover og assistent var "broderligt" og ikke homoseksuelt.. Men det har aldrig forhindret film at bygge videre på historien:-)

Bøsse eller ikke-bøsse, man kan ikke komme uden om, at FBI ikke havde så magtfuldt som det er idag, hvis ikke Hoover havde været der!

Men bliver nu alligevel interessant at se hvad Eastwood kan få ud af historien.

Skriv ny kommentar: