Endnu en skuespiller slutter sig til rollebesætningen på den kommende sjette og afsluttende sæson af den populære spændingsserie “Lost”.

Seriens executive producere Damon Lindelof og Carlton Cuse har gennem en kryptisk annoncering på Twitter om den kommende sæson afsløret, at “Life”-stjernen William Atherton, der også medvirkede i de to første “Die Hard”-film, er blandt de nye ansigter i figurgalleriet på den mystiske ø.

I august kunne det annonceres, at “Deadwood”- skuespilleren John Hawkes ligeledes har fået en tilbagevendende rolle i showet, der i sin sidste årgang blotlægger skæbnen for de nødstedte folk fra Oceanic Flight 815.

Den tidligere udsendte Comic-Con-teaserplakat til “Lost – Sæson 6”, der byder på mystiske hieroglyffer samt kendte og nye skikkelser, kan ses her.

Se også: Producer sagsøger ABC – påstår at have skabt “Lost” i 1977.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

Havde ikke set plakaten før. Kunne godt se Shannon, Booth, Michael og måske Libby. Er ikke sikker på Libby. Men jeg tror også jeg så Ana Lucia.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Foxxander 12 år siden

Ja, der er lagt op til den helt store afslutning. Bliver spændende at se hvorvidt det bliver så sensationelt som Lindelof og Cuse har lovet det bliver.

Skriv ny kommentar: