Linda Hamilton kan bekræfte, hvad “Terminator Salvation”-instruktøren McG kunne hentyde til i sidste måned: Hun er med i produktionen på den nye “Terminator”-film, hvor hun har en skjult optræden i sin kendte rolle som Sarah Connor, moderen til frihedskæmperen John Connor.

Hamilton kan til MTV fortælle: ”Jeg har endnu ikke læst manuskriptet. Jeg ved ikke, hvilken indgangsvinkel de vil tage.”

Mens hun venter på at få udspecificeret sin rolle i manuskriptet, ved hun kun, hvad hendes bidrag vil være.

”Mit bidrag vil være at lave en voice-over,” forklarer hun. ”Jeg vil sikkert være meget tilfreds med at levere stemme afhængig af, hvad materialet er. Bare vent og se. De er allerede i gang med at skrive mine replikker. Vi har allerede forhandlet om det.”

I en anden “Terminator Salvation”-relateret nyhed er en ny viralvideo gået online, der viser en butiksejer fortælle om fordelene ved Skynets sikkerhedssystem. Videoen kan ses her.

“Terminator Salvation”, der har Christian Bale i hovedrollen som John Connor, der skal redde menneskeheden efter maskinernes holocaust, får premiere 5. juni.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 Åkepool 11 år siden

#17 - Nu gider jeg ikke trække det her i langdrag, men "Alien" og "Alien 3" minder på ingen måde om hinanden. Ja altså udover de indlydende ting, der gør at alle 4 minder om hinanden.
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: