Linda Hamilton kan bekræfte, hvad “Terminator Salvation”-instruktøren McG kunne hentyde til i sidste måned: Hun er med i produktionen på den nye “Terminator”-film, hvor hun har en skjult optræden i sin kendte rolle som Sarah Connor, moderen til frihedskæmperen John Connor.

Hamilton kan til MTV fortælle: ”Jeg har endnu ikke læst manuskriptet. Jeg ved ikke, hvilken indgangsvinkel de vil tage.”

Mens hun venter på at få udspecificeret sin rolle i manuskriptet, ved hun kun, hvad hendes bidrag vil være.

”Mit bidrag vil være at lave en voice-over,” forklarer hun. ”Jeg vil sikkert være meget tilfreds med at levere stemme afhængig af, hvad materialet er. Bare vent og se. De er allerede i gang med at skrive mine replikker. Vi har allerede forhandlet om det.”

I en anden “Terminator Salvation”-relateret nyhed er en ny viralvideo gået online, der viser en butiksejer fortælle om fordelene ved Skynets sikkerhedssystem. Videoen kan ses her.

“Terminator Salvation”, der har Christian Bale i hovedrollen som John Connor, der skal redde menneskeheden efter maskinernes holocaust, får premiere 5. juni.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Christian Voldborg 11 år siden

#10 - Enig. David Fincher er et glimrende eksempel på en fantastisk instruktør, der startede med at lave halvlunkne film. Se på ham i dag...
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#12 El vez 11 år siden

Du kan sige hvad du vil om Alien3, men Se7en er sgu hot!
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#13 dolphinfriendly 11 år siden

#11 Hvilke halvlunkne film er det du tænker på? Og mener du hermed at "Benjamin Button..." ikke er et skridt tilbage for Fincher? :)

Gravatar

#14 Baby Strong 11 år siden

Rasputinoch, det var dog et.. utrolig dejligt indlæg ! You got my vote !

#10 Man kan allerede ud fra trailerne se den er helt gal. Var verdenen mere eller mindre ikke gået i sort, ifølge Cameron ? Vi ser alt for meget dagslys. 101-modellen er lavet om.. Bale som John C. - omfg. Den forstætter fra 3'ern - omfg - men den havde vist ikke meget valg. Selvfølgelig er der en robot med der ligner Megatron fuldstændig ;-)
Gravatar

#15 Åkepool 11 år siden

#9 - Godt at se, at du ligger inde med insiderviden om filmens kvalitet.

Jeg ved ikke om du har hørt om det, men man kan faktisk udvikle sig, også i en positiv retning og ja, også McG.

#14 - Jeg tror at selv om verden er gået i sort, er der nok en stor chance for at der stadig er dagslys. Personligt synes jeg at trailerne ser rigtig spændende ud :)

#11 - Fincher, halvlunkne film?
"Alien 3" er ved gud, en af de mest undervurderede film. Den er langt bedre end sit rygte og det er kun fordi "Alien" og "Aliens" er så gode som de er, at den kun er 3. bedste Alienfilm.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#16 Christian Voldborg 11 år siden

#15 - Okay? Vil jeg være helt til grin hvis jeg siger, at "Terminator Salvation" bliver den nye "Alien 3"? Det må tiden vise, for det kan vi ikke vide noget som helst om. Ud fra trailerne? Ja, go' morgen...

I tror sgu, I er så kloge. Der er jo intet, som får en chance, mand. Udvid dog den surmulende horisont. Jeg er personligt spændt på at se, hvad filmen har at byde på.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#17 Rasputinoch 11 år siden

#11 - Alien 3 kan ikke sammenlignes med McG's karriere-opstart. Hele præ-produktionen var en rodet affære med alt for mange folk der hev i hver sin retning. Fincher fik ikke meget at skulle have sagt i den affære, og det eneste sted man rigtigt kan se hans fingeraftryk er i det visuelle (farverne bl.a.). Det var altså en fuser som han heldigvis ikke gik tilbage til... McG lavede derimod gladeligt Charlies Angels 2!! - Der stank endnu mere en etteren!

#15 - Alien 3 er en undervurderet film??!! Den er en sølle "remake" af Alien 1, der hverken underholder, skræmmer eller overrasker.

#16 - Jeg deler gladeligt chancer ud med rund hånd, men McG HAR haft sin!! :)
Gravatar

#18 Christian Voldborg 11 år siden

#17 - Hvad snakker du om? Betyder det, at alle hans film vil blive dårlige? Sikke noget pis at sige. Vil det så sige, at Quentin Tarantino ikke har lavet dårlige film, bare fordi han havde en fantastisk debut i form af "Reservoir Dogs"? Bullshit! Steven Spielberg, Brian De Palma, Martin Scorsese, og mange andre anerkendte instruktører har da skam op til flere gange lavet mindre gode film. En filminstruktørs kvalitet er ikke konstant.

Dette er ikke et forsøg på at forsvare McG's film, men sådan mener jeg bare ikke, at man kan se på det.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#19 filmz-Kadann 11 år siden

#18 -

Forskellen mellem Spielberg, De Palma ect. og så McG er, at de andre herrer allerede har bevist at de kan lave gode film og det vil mange, inkl. jeg selv, mene at McG stadig ikke har bevist.

Manden har præsteret at lave to musikvideoer i spillefilmslængde, hvilke jeg ikke var imponeret over, for at sige det mildt. Hvis man så smider mandens tilgang til den femte Superman-film, som han jo var tilknyttet på et tidspunkt og hvad man ellers støder på at information om hans tilgang til filmmediet, giver ikke ligefrem mig hjerteflimmer af begejstring, når hans navn står på en Terminator-film.

Hvis miraklet skulle ske, at han rent faktisk laver en god film ud af "Terminator Salvation", skal jeg gerne æde mine ord, men når manden endnu ikke har præsteret noget godt, i mine øjne, kan jeg ikke se at jeg skulle bruge mere tid og flere penge på hans film.

Og blot fordi du ikke mener at man ikke kan se det sådan, betyder ikke at det ikke virker fortræffeligt for os andre og vi har jo ligeså meget ret til at have vores mening og ytre den, som du har, uden at skulle blive mødt med "sikke noget pis", blot fordi du er uenig.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#20 Bohemian 11 år siden

Uwe Bolls "kvaliet" er jeg ret sikker på er konstant : )
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: