Endnu en stor animationsfilm fra Disney kommer til at få et mere realistisk udseende.

Teaterinstruktør Thomas Kail er blevet hentet ind til at instruere den kommende live-action udgave af Disneys “Moana”. Filmen blev offentliggjort i løbet af sidste måned med Dwayne ‘The Rock’ Johnson (“San Andreas”) tilbagevendende i rollen som Maui: Halvguden af vind og hav.

Ingen andre skuespillere fra den oprindelige film er endnu bekræftet til at genoptage deres roller. Dog er det bekræftet, at Auli‘i Cravalho, som lagde stemme til Moana i animationsfilmen, er executive producer på live-action udgaven. Ligesom den originale film skal live-action “Moana” anvende og fejre den lokale polynesiske kultur.

Kail har fået international opmærksomhed efter sit arbejde som instruktør på Broadway-stykket “Hamilton”. Siden har Hollywood holdt et øje med ham og kontaktet ham om at instruere flere serier: “Grease: Live” og “Fosse/Vernon”. Med live-action “Moana” får Kail sin debut som spillefilmsinstruktør. Lige nu er han aktuel på de skrå brædder med en opsætning af “Sweeney Todd” med Josh Groban og Annaleigh Ashford i hovedrollerne.

Jared Bush (“Zootropolis”) skrev manuskript til den originale film og er sat til at gøre det samme for live-action versionen; i selskab med Dana Ledoux Miller (“Designated Survivor”). Der er endnu ikke sat en premieredato på filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: