Skuespilleren fra “The Social Network” og “Call Me by Your Name” har ikke arbejdet, siden anklagerne kom ud.

Efter to års efterforskning er Los Angeles County District Attorney’s kontor nået frem til, at anklagerne om seksuelt overgreb begået af Armie Hammer frafaldes. Domstolen begrunder beslutningen med, at der ikke er tilstrækkeligt bevismateriale til at afgøre sagen, siden der var tale om et komplekst forhold mellem Hammer og den sagsøgende. Domstolen holder fast i deres princip om ikke at dømme anklagede, hvis ikke man kan komme nærmere en sikker begrundelse.

Sagen vedrører et forhold mellem Hammer og en tidligere partner under pseudonymet, Effie. Hun har anklaget ham for at begå overgreb på hende i løbet af deres forhold; inklusiv voldtægt i 2017. Hammer har afvist alle anklager.

Siden anklagerne om overgreb kom frem i januar 2021, er Hammer blevet droppet fra både management og filmroller. Oprindeligt skulle han spille med i Taiki Waititis “Next Goal Wins“. Rollen som fodboldtræneren Thomas Rongen bliver spillet af Michael Fassbender. I starten af 2023 lavede Hammer sine første interviews, hvor han beskrev sine egne oplevelser med seksuelt misbrug i sin barndom.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jake51 3 måneder siden

Overskriften er noget rod, giver nul mening. Det er en ommer

Skriv ny kommentar: