Vi har fået et hav af nye “Bullet Train”-plakater, der introducerer os til filmens mange lejemordere og karakterer.

Når “Bullet Train” den 4. august suser hen over de danske biograflærreder bliver det med et spændende cast bestående af Hollywood-veteraner og -novicer, der gør sig som lejemordere og kriminelle.

Filmen følger Brad Pitt i rollen som den uheldige lejemorder, Ladybug, der får til opgave at hente en kuffert på et højhastighedstog (et såkaldt bullet train), der er på vej fra Tokyo til Kyoto. Hans mission karambolerer dog med flere andre lejemordere, der også er ude efter kufferten.

Læs også: “‘Bullet Train’-trailer teaser en actionfyldt Brad Pitt-film fyldt med løjerlige lejemordere”

De andre lejemordere er spillet af “Kick-Ass”-stjernen Aaron Taylor-Johnson, “Atlanta”-skuespillerne Bryan Tyree Henry og Zazie Beetz, “Kissing Booth”-hovedrolleindehaveren Joey King, “Snake Eyes”-skuespilleren Andrew Koji og den puertoricanske rapper Bad Bunny. De pryder alle, ligesom Pitt, deres egne plakater.

Derudover har vi også fået plakater af andre kriminelle karakterer spillet af “Mortal Kombat”-skuespiller Hiroyuki Sanada, “Nocturnal Animals”-stjernen Michael Shannon, “Fury”-skuespiller Logan Lerman samt den maskotagtige Momomon. De farverige plakater kan ses herunder.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

BilledeVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: