Ain’t It Cool News har fået indsendt et tip omkring opfølgeren til sidste års hit “I Am Legend”, der havde Will Smith i hovedrollen.

Ifølge tippet skulle der være sket store ændringer omkring, hvad den næste film vil indeholde. Indtil nu har det forlydt, at det ville være en prequel, men dette kan meget vel være ændret.

Kilden skriver således: ”Lad os starte ved begyndelsen. Smith er rent faktisk den, som udviklede den første historie. Den foregik flere år, før den originale film; der var stadig små grupper af overlevende tilbage, og historien centrerede om Smith, der holdt sig i kontakt med dem og formede venskaber, for så til sidst at fejle i forsøget på at redde dem.

I månedsvis var dette historien. Warner var ikke så vild med den, og så kom Smith og [D. B.] Weiss [filmens nuværende manusforfatter] til sidst om bord, og alle de involverede blev enige om at ændre på tingene. Denne ændring er ret sindsyg, filmen er nu ikke længere en prequel, det er en fucking sequel!”

Det er endnu uvist, om kilden, som Ain’t It Cool News har fået tippet fra, er troværdig eller ej.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Frederik 14 år siden

Helt OK med mig hvis de vælger at bruge den alternative slutning.
Gravatar

#2 squee 14 år siden

Er ikke lige helt med på, hvad det er, som er så sindsygt? Men okay...
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#3 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

Man skal kun tro på cirka 20% af hvad Harry Knowles' skriver på hans lille hjemmeside. Af alle rygtesmedene er han den mindst troværdige efter min mening - hvis et filmselskab behandler ham godt, så fedter han for dem resten af hans liv. Dybt ujournalistisk.
Gravatar

#4 elsotho 14 år siden

#3 hmmm...så må det have ændret sig...det har ihvertfald været sådan at hvad H.K skrev inde på A.I.C.N var lov. Den hjemmeside er (har ihvertfald været) den side som instruktørene plejer at gå ind på for at se hvordan det går med produktionen af deres film....
Gravatar

#5 elsotho 14 år siden

...han skriver som regel det som hans troværdige kilder sender til ham....nogle har faktisk en teori om at det mange gange er instruktørerne selv der lækker informationer til Harry, bla for at få mere omtale og mediedækning osv.
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

#5 -

nogle har faktisk en teori om at det mange gange er instruktørerne selv der lækker informationer til Harry
- ja, det rygte har jeg også hørt, gad vide hvem der satte det i gang? ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: