Det er den ældste Wolverine, vi har set på film, når Hugh Jackman genindtræder titelrollen i “Logan”. Hele seks år efter slutscenen i “X-Men: Days of Future Past”. Og den afstand er ganske bevidst.

Læs også: Red Band-trailer: Derfor er “Logan” R-rated

Det fortæller “Logan”-instruktør James Mangold, da han skal forklare, hvorfor den kommende solofilm om Wolverine udspiller sig i år 2029:

”Mit mål var simpelt: Jeg ville vælge et tidspunkt, hvor jeg havde nok albuerum, at jeg var fri fra eksisterende sammenfiltringer,” siger Mangold til ComicBook.

Således frygtede Mangold, at alt for tætte bånd til tidligere “X-Men”-film ville forvandle franchisen til en tv-serier:

”En årsag til, at denne type film stopper med at være friske, er, når de bliver til tv-serier med afsnit, der koster 200 millioner dollars, hvor du bogstaveligt talt bare fortsætter, hvor den seneste sluttede…”

“Logan” får premiere d. 2. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Snyltetast 5 år siden

"Hele 6 år"... Et eller andet sted synes jeg ikke, det virker som sindssygt meget tid, når man tænker på, at Wolverine skal være gået fra at være "helt frisk" i slutscenen - og kampene generelt - i DOFP; mens han er ved at miste evnerne i Logan, og Professor X, der også lignede, han var tæt på 100 %, pludselig er så gammel, han ingenting selv kan...

Jeg føler lidt, der burde være gået "noget" længere tid, hvis det skal være så grelt i verden, som det ser ud til i Logan.

Filmen glæder jeg mig dog stadigvæk vanvittigt meget til - den ser voldsomt interessant ud!
Gravatar

#2 kblood 5 år siden

#1 Ja, det lyder godt nok noget ved siden af, men problemet er nok at Xavier ikke ville kunne overleve 20 år eller mere. uden at han enten skulle rejse i tiden eller få en ungdoms kur. Der blev jo ellers lidt lagt op til at han skiftede krop efter X-Men 3... men så lignede han bare sig selv i Days of Future Past.

Nu skal det da så siges at slutscenen i Days of Future Past stadigt vidst foregår i fremtiden i forhold til alle andre X-Men film, men det ændre jo så bare ikke på at han stadig var ung og uden et gråt hår.

Men altså hele X-Men historien er alligevel utrolig rodet, de kunne næsten lige så godt bare lave alternative universer og sådan, så de kunne lave flere historier som ikke forstyrrede hinanden. Det findes jo i Marvel allerede uanset.

Jeg glæder mig godt nok også, tror den bliver god.

Skriv ny kommentar: