Fandom: Vrede fans risikerer at skræmme talentfulde instruktører væk, mener James Mangold.

Han har selv modtaget ros fra fans for “Logan”. Men sådan sker det ikke for alle instruktører.

Instruktør Rian Johnson har været jaget vildt fra en stor gruppe “Star Wars”-fans siden premieren på “The Last Jedi”, hvilket har fået “Mission: Impossible”-instruktør Christopher McQuarrie til at droppe ambitionen om at instruere “Star Wars” i fremtiden – læs om det her.

Nu advarer “Logan”-instruktør James Mangold fans om, at de hadefulde reaktioner kan skræmme talenter væk fra fremtidens store blockbusters.

James Mangold har selv været i spil til et “Star Wars”-spinoff om Boba Fett, der dog er sat på pause på ubestemt tid.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

Hvis det betyder at vi kan slippe for flere Ghostbusters 2016, Star Wars The Last Jedi, Solo a Star Wars story,Ocean 8 og andre film i den genre og måske faktisk få nogle gode film istedet.
Vil jeg sige at fan hadet bare skal øses på.

Samtidig er dette typisk Hollywood samt en del medier og smække al kritik af deres film sammen som fanhad.
Men går ud fra at det er fordi så slipper de for og ta stilling til de fans der faktisk har en fornuftigt kritik af filmen og stille og rolig går igennem den og forklare hvorfor de ikke kan li den og hvor den ikke holder.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 det betyder jo ikke du slipper for de film, kun at det vil blive mindre erfarne og sandsynligvis kompetente instruktører der står for dem.

tja det er jo fordi der er et højråbende mindretal som ødelægger det for alle andre.
Gravatar

#3 Bishop 4 år siden

Had kommer der aldrig noget fornuftig ud af. Har stadig ingen respekt for den reaktion der har været på TLJ. De stemmer der har haft noget konstruktiv at sige om filmen er druknet i alt det vrøvl og idiot som der har været.
Forstår udemærket hvorfor man som instruktør ikke gider at udsætte sig for det samme had som f.eks Rian Johnson har været igennem. Selvom man til en hvis grænse kan ignorere det, vil det altid påvirke en psykisk hvis man konstant er til spot og spe.

Skriv ny kommentar: