Transperson: Karakteren Nia Nal får debut i “Supergirl” som den første transseksuelle superhelt.

Sæson 4 af “Supergirl” byder på en ny karakter ved navn Nia Nal/Dreamer. Nal er transperson, skriver The Hollywood Reporter.

Den transseksuelle superhelt spilles af Nicole Maines, der selv er transperson – født i en drengs krop, men identificerer sig som pige.

Nia Nal er en ny DC-karakter, som er baseret på tegneseriernes Nura Nal/Dream Girl, der ikke er specificeret som transperson.

Nura Nal har evnen til at forudse andres død.

Det er The CW, som står bag “Supergirl”, ligesom de står bag den lesbiske Batwoman-seriekarakter, som er på vej – læs mere om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

Supergirl virker mere og mere som en større omgang SJW/stærkt venstre orienteret serie.
Hele season 3 tog nærmest enhver lejlighed til og slå en oven i hovedet med et eller andet politisk udspil.
Alle sorte er stakkels forfulgte mænd af racistiske politibetjente den første martian til og modtage de hellige skrifter var en kvinde osv osv osv.
Tror ikke jeg har lyst til og se Supergirl season 4, fordi det lyder til at de regner med og køre endnu mere venstre orienteret sludder og vrøvl ind i serien.
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Den meste elendige superhelte serie der Er lavet. Lyder blot til den bliver mere elendig. En skam da man sagtens kunne lave en god serie med supergirl.
Gravatar

#3 Miko86 4 år siden

*2 den mest elendige superhelte serie der er lavet???..antager a du ikke har set inhumens og mange a de andre marvel serie...for i forhold til marvel ser er DC serierne faktisk mega fede
Gravatar

#4 Star Trek fever 4 år siden

Det er noget elendigt lort den serie. Den blev opgivet efter 2 afsnit
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: