J. J. Abrams’ populære spændingsserie “Lost” kører for tiden på sin femte sæson på amerikansk tv, og fans af serien både undres og glædes over den nyeste sæsons afsløringer og videre psykedeliske mysterier i begivenhederne omkring den mystiske ø. Og snart vil publikum også få løftet sløret for endnu et af seriens længerevarende mysterier.

Skuespilleren Daniel Dae Kim, som i serien spiller Jin, kan i et interview afsløre, at den mysterieomgærede ‘levende’ røgs skabelse og natur vil blive klarlagt.

Kim kan berette, at seerne endda vil få et glimt af dens hule, og det viser sig, at røg-væsnet er ligeså gammelt som selve øen, der har været hjemsted for de overlevede fra Oceanic-flyet og deres fjender.
“Lost”-stjernen kan samtidig tilråde, at man nok ikke skal have store forventninger til, at hans karakter bliver genforenet med sin kone, Sun (Yunjin Kim), selvom Jin overlevede eksplosionen på fragtskibet, og Sun vender tilbage til øen efter at have været undsluppet.

Kim udtaler, at disse begivenheder ikke er ensbetydende med, at ”de er på samme sted eller kronologisk i samme tid.”

Med hensyn til den store brintbombe, der dukkede op i episoden “Jughead” i den igangværende sæson, kan han berette, at seriens producere sjældent laver noget sådant, med mindre det spiller ind i øens mytologi.

”Det er et enormt vildspor, hvis det bare er et vildspor,” forklarer skuespilleren, der spekulerer, om bomben vil hjælpe til med at løse handlingstråde, når serien afsluttes i 2010.

Femte sæson af “Lost” er på den amerikanske kanal ABC nået op på fem afsnit, mens hele sæsonen vil strække sig over 17 episoder. Sjette og sidste sæson vil få premiere til næste år.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 tranberg 12 år siden

Jeg er den SINDSYGESTE LOST-FAN... MEN

Indtil videre er femte sæson ret forvirrende og bider sig selv i halen mange gange, nu da "timtravel" er introduceret. Det virker plat at Jack og resten af Oceanic Six skal tilbage på øen.


De skal seriøst passe på at serien ikke bliver een stor Hollywood-farce - de skal bevare den originalitet, som blev deres styrke i starten.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Notional 12 år siden

Jeg synes femte sæson er fantastisk. Endelig sker der noget i hovedhistorien og der svares nu på flere spørgsmål end der stilles, modsat de første 3 sæsoner. At man nu får af vide noget om røgmonstret betyder vel også at det returnerer; sweet!

Har man set de nye episoder giver "Jin's" beretning mening. Ser absolut frem til gensynet :)
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#3 [ikke godkendt bruger] 12 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#4 Graversen 12 år siden

#3 Hva snakker du om? Har du overhovedet forstået hvorfor serien er opbygget som den er?

For hvis man ser bort fra 2. sæson som var lidt kedelig fordi der ikke skete så meget, så syntes jeg LOST er den mest gennemførte, innovative og geniale TV-serie der nogensinde er blevet vist på TV. Ja jeg er fan-boy, men jeg har mine grunde til det.

Sammenlign med mainstream serier som Heroes og Prison Break, bevares første sæson af begge serie var da rigtig gode, men de serier er jo alt for forudseegelige og når man har set et afsnit, gå der 3 sek. også har man mere eller mindet glemt det. Det er lidt ligesom at se Transformers eller Hellboy II, hvor sidste nævnte er så skræmmende kedelig i forhold til hvor meget action der er i den.

Det er også vigtigt at nævne at det ikke er meningen at LOST skal fortsætte med nye sæsoner så længe seertallet er tilfredsstillende for ABC. Der vil blive vist 6 sæsoner, men alle de løse ender bliver heldigvis ikke besvaret.

For det er jo netop det der gør LOST til en fantastisk TV-serie, vi som seer får vist en visuel og lydmæssigt fantastisk flot serie, som er både er spændende og vildt forvirrende. Men netop det faktum at man ikke får alle svarende serveret på et fad, gør at man skal tænke over de muligheder der blandt andet er i det Sci-fi univers som serien udspiller sig i.

Jeg tvivler på der findes andre TV-serier som har medført så mange forskellige bruger lavet teorier om hvad der sker i serien. Se fx:
http://forums.abc.com/n/pfx/forum.aspx?nav=message...

Dagen efter jeg har set det nyeste afsnit snakker jeg altid med nogle af mine venner, som også følger med i det. Og det kan vi snilt bruge en halv til en hel time på.
Mens vi på samme tid også følger med i fx Prison Break eller Heroes, men det kan man bruge ca. 10 sek på at snakke om.

Desuden har lost en fantastisk replay værdi, for fx det som sker i afsnit 2 bliver måske først besvaret i afsnit 45. Og sandsynligheden for at man fanger alle detaljer i hvert afsnit ved første gennemgang er for det meste rimelig lille.

Ja der kan selvfølgelig argumenteres for at dem der laver serien bare lukker lort ud og gør det sygt forvirrende uden at tænke så meget over det. Den opfattelse kan man specielt godt få hvis man har set nogle af de video podcasts de laver. Men der er dog også rigtig mange eksempler på at de ved hvad de laver og at de har gode svar på det meste, men de holder kortene tæt på kroppen. Ikke engang skuespillerne ved længere frem end det næste afsnit, som de skal indspille.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#5 dslacker 12 år siden

Jeg må også sige jeg har stor respekt for måden, hvorpå Lost holder spændingen i kog. I modsætning til Heroes, som siden næstsidste afsnit af første sæson har præsteret at snyde og fuske sig igennem et utal at forvrøvlede plotlinier, der overhovedet ikke giver mening i seriens univers. Ikke engang de værste af de tegneserier som inspirer Heroes, ville have begyndt på at lade hovedpersonernes overnaturlige evner flytte rundt og ændre sig og så videre... - Nå nu er der tomgang - vi giver lige Edderkoppen 3 nye superevner - Duh...
I lost så er de tilogmed mere end villige til at myrde løs på ind til flere hovedpersoner. Det gør altså tingene lidt mere interessant.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#6 Frederik 12 år siden

Jeg syntes nu 5. sæson er en af de bedste. At Cuse og Lindelof kan blive ved med at levere twists som overrasker er fantastisk.
Desuden er Lostpedia.org er en god måde at holde styr på karakterene osv. hvis i ikke kan følge med, men så kompliceret er det altså ikke :).
Gravatar

#7 filmz-Sugardad 12 år siden

#3 er da vidst lidt af en tosse hva
Gravatar

#8 filmz-gall 12 år siden

Lost sæson 5, kan man ikk se i Danmark endnu vel?
Gravatar

#9 filmz-gall 12 år siden

Hvis folk ved det, vil jeg gerne vide det! :)
Gravatar

#10 MOVIE1000 12 år siden

#9 også mig håber dne bliver vit på kanal 6 efter fjerde sæson
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: