Næste “Star Wars”-film efter “The Rise of Skywalker” får premiere om tre år.

Efter “Skywalker”-sagaen holder Lucasfilm en “Star Wars”-pause på filmfronten, imens “The Mandalorian” og andre “Star Wars”-serier får premiere på Disney+.

Næste “Star Wars”-film får således premiere i 2022.

Nu har Lucasfilm nemlig annonceret premieredatoer for “Star Wars”-film til og med 2026.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får som bekendt premiere d. 18 december i år.

Den første film efter “The Rise of Skywalker” bliver også en decemberfilm med premiere d. 16. december i 2022.

Sådan fortsætter “Star Wars” som et december-fænomen i biograferne.

Den 20 december i 2024 og d. 18 december i 2026 er der således også premiere på endnu ukendte “Star Wars”-film.

Kathleen Kennedy har dog afsløret, at der arbejdes på en film om “Knights of the Old Republic” – læs mere om det her.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Kan man da håbe på KOTOR som 3 film :)
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Utroligt, der har været nogen ude og snakke om Star Wars fatique, da planen var en enkelt Star Wars film om året, og når man ser marvel der smider 2-3 film ud om året. Nu går der så 3 år fra december.

Jeg regner bestemt med at der er tale om Benioff og Weiss serie af Star Wars film, som de nok allerede har arbejdet med i et stykke tid.

Jeg tvivler stærkt på at det er Rian Johnsons trilogi, hvor vi ikke har hørt andet end at han arbejder på den.

Men som med så mange andre planer kan denne også ændres, så hvis Rian Johnsons trilogi bliver realiseret, eller hvis der kommer andre anthology film, så vil disse blive placeret mellem de annoncerede film.
Gravatar

#3 Mads47 3 år siden

#2 Rian Johnson, David Benioff og D.B. Weiss arbejder tæt sammen med henblik på de kommende film. Så vi kan nok forvente en mere MCU argtig tilgang til de to trilogier.

"Kennedy said that the “Star Wars” franchise will be taking a “hiatus for a couple of years.” But she stressed that Johnson and Benioff & Weiss are still part of the plan for future films and that they will be working in tandem on their projects."

Så Rian er stadig en del af det.
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Hun kommer med et meget diplomatisk svar, så hvad der helt konkret ligger i det ved vi ikke, før de offentliggør noget.

Josh Trank var også instruktør på en af standalone Star Wars filmene, lige indtil han ikke var, og det samme var Colin Trevorror indtil han heller ikke var det mere.

Hvis Rian Johnson ikke er del af fremtidige Star Wars film, så vil de under ingen omstændigheder afsløre det på denne side af episode IX' s premiere, da det vil give for meget negativ omtale i forbindelse med Star Wars.
Gravatar

#5 The one is back 3 år siden

håber at det er en ny histore af KOTOR
Gravatar

#6 The one is back 3 år siden

i skal lide se denne her
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#2 du kan ikke helt sammenligne film fatiguen på den måde, for det første har der mange år i træk kommet 3 marvel film om året, hvor star wars fans mest har været vant til 3 hvert 20. år....for det andet så har der i filmene været et større karakter galleri at tage af, gør det nemmere at lave flere film....så der er intet utroligt i det overhovedet...meget få film serie ville kunne bære så mange film om året....tror nu godt star wars kunne, hvis de havde bredt det ud i stedet for at snævre universet ind....men det er en anden snak :)

kort sagt...intet underligt eller utroligt i det :)

angående resten så ja, intet er officielt før det er officielt....men lige pt er det officielt at rian johnson arbejder på nogen star wars film....så ja...om det ændre sig må tiden vise...men indtil videre er det den OFFICIELLE udmelding så det er officielt :)
Gravatar

#8 Mads47 3 år siden

#4 Star Wars Theory har en insight source hos Lucasfilm og de ryger der kommer der fra siger 6 film i alt. 3 fra Benioff & Weiss og 3 fra Rian. Self er det kun rygter, men Star Wars News Net har haft ligende nyheder og de rammer oftest plet.

Man skal heller ikke tage fejl af at Rian Johnson har lavet en af de mest indtjenende film i historien, som heller ikke havde nogen produktions problemer. Ja der er folk der er utilfreds med filmen, men de ikke største delen af fans, men et højt råbene mindretal. Jeg tror ikke man skal afskrive Rian fordi han lavet en SW film der delte vandene, manden er stadig en ekstrem dygtig instruktør.
Gravatar

#9 The one is back 3 år siden

der var ikke meget WOW i Rian Johnson Last jedi
Gravatar

#10 Blandet Landhandel 3 år siden

The one is back (9) skrev:
der var ikke meget WOW i Rian Johnson Last jedi


Nej, WoW og SW skal også helst holdes adskilt LOL

Skriv ny kommentar: