“The Mandalorian” kan komme til at fungere som den primære Star Wars-serie på Disney Plus.

I november gik Disney+ i luften sammen med premieren på Star Wars-serien “The Mandalorian”.

Jon Favreaus serie blev godt modtaget af anmeldere og fans, hvilket allerede har resulteret i en bestilling af en anden sæson.

Men “The Mandalorian” kan muligvis også se frem til at blive forfremmet til den centrale Star Wars-serie på fremtidens Disney+.

Det forklarer Disney-chef Bob Iger, der sammen med Lucasfilm udforsker mulighederne for spinoffs til “The Mandalorian”.

Således overvejes det at øge antallet af nye karakterer til “The Mandalorian”, hvor de mest populære af disse nye karakterer herfra kan se frem til egne Star Wars-serier på Disney Plus, skriver Variety.

Den udmelding kommer efter nyheden om, at Lucasfilm har sat Star Wars-serien om Obi-Wan Kenobi på pause på ubestemt tid.

Læs også ‘Lucasfilm fremrykker Sæson 2 af “The Mandalorian”‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får premiere til oktober på Disney+.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 7 måneder siden

The Mandalorian er jo allerede en spin-off. En spin-off af en spin-off?
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 Geekalot 7 måneder siden

Tag nu lige en slapper og se hvordan det kommer til at gå med de 2 andre serier, kan være de bliver bedre. Så det lidt øv og have satset det hele på The Mandalorian.
Gravatar

#3 Johnny42 7 måneder siden

Ehh, hvad blev der med at udvide universet og forsøge nye ting. Den eneste karakter i The Mandalorian jeg kunne se en spin-off med er
IG-11 men det vil måske også blive for meget i længden. Han fungerer fint som en side-kick men måske ikke i sin egen serie.

Og det med bare at øge antal karakterer for bare at se om nogen falder i god jord lyder heller ikke godt. Fokus skal være på historien og de skal ikke bare fylde unødvendige karakterer på for muligvis at bruge dem i senere serier, hvis det betyder at The Mandalorian bliver for overfyldt eller forringet.
Gravatar

#4 OliverDK 7 måneder siden

Ret svært at have en holdning til noget "tænkt" i forhold måske "populære" endnu ukendte karakterer. Ret flyvsk og på nuværende tidspunkt ligegyldigt.

Det sagt så kunne jeg godt mig at man udforsket universet mere i forhold til "nye historier" der intet har med den nuværende tidslinje/historier/karakterer at gøre.

Skriv ny kommentar: