‘Star Wars: The Skywalker Saga’-boks med 27 skiver kommer i butikkerne i 2020.

Disney har endnu ikke annonceret det, men Best Buy Canada har ved en fejl offentliggjort en stor Star Wars-boks med alle ni film i ‘Skywalker Saga’.

Således bliver Episode I-IX samlet i én boks med både 4K Ultra HD og Blu-Ray.

Boksen har dog 27 disks, hvilket tyder på mere indhold – dog næppe de to “Star Wars Story”-film; “Rogue One” og “Solo”.

Derimod spekulerer IGN i, om Lucasfilm måske tilføjer de originale biograf-versioner af den originale trilogi.

‘Star Wars: The Skywalker Saga’-boks bliver tilsyneladende mulig at købe fra den 31. marts.

Læs også ‘Marvel annoncerer ‘The Infinity Saga’-boksen – alle 23 film i MCU‘.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 cookiedude1991 6 måneder siden

Hvis de originale versioner kommer med så er jeg frisk :) ellers ikke, har en bluray boks med 1-6, men ser aldrig episode 4-6, der ser jeg harmy udgaverne der pt er det bedste, bare en skam det ikke er lovligt
Gravatar

#2 Mads47 6 måneder siden

De originale versioner bliver ikke udgivet igen. Det har George Lucas sørget for da han solgte sit selskab, sikkert været et af hans krav.

Man skal ikke regne med at se de originale versioner udgives igen.
Gravatar

#3 Johnny42 6 måneder siden

De nye versioner ødelægger ikke det store for mig, lige bortset fra den berygtede Han/Greedo scene.

Mange af ændringerne har han forklaret med at der var nogle tekniske og sikkert også økonomiske begrænsninger dengang og så gik han på kompromis nogle steder, f.eks. er Cloud City noget større og mere levende nu.

Han/Greedo scenen har dog intet med tekniske begrænsninger, men ændrer fundamentalt ved disse karakterer. Og nu er der så kommet endnu en ændring?!? som jeg dog har en morbid nysgerrighed for at se.

Det virker dog som en voldsom stædighed. Andre instruktører kommer også med alternative versioner af deres film, og de kan også godt have en "rigtig" eller foretrukket version. Som regel udgives der dog en bokssæt med alle versioner, så man selv kan vælge, hvilken man vil se.
Gravatar

#4 Mads47 6 måneder siden

Jeg synes den nye ændring er sjov, fordi det er den sidste ændring George Lucas lavet til at New Hope i anledning af at genudgive alle film i 3D.

Jeg forstiller mig Lucas der sidder og tænker - Ved du hvad der kunne gøre denne scene endnu bedre? hvis Greedo sagde "maclunkey".

Men jeg er sikker på at Disney indgik en aftale med Lucas om at de kun må genudgive special edition udgaverne af filmene og ikke de originale biograf versioner. Han nægtet selv at give National Film Registry den originale version af A New Hope, som de ønsket. De har kun Special edition filmen i deres arkiv. Han ønsker ikke at denne udgave bliver udgivet og det tror jeg heller aldrig den gør.

Noget helt tredje, jeg synes godt nok det er en kedelig box art den nye compelete saga box har. Havde håbet på en episk old school tegnet cover der indeholder elementer fra alle saga film.
Gravatar

#5 Nagash 6 måneder siden

Mads47 (2) skrev:
De originale versioner bliver ikke udgivet igen. Det har George Lucas sørget for da han solgte sit selskab, sikkert været et af hans krav.

Man skal ikke regne med at se de originale versioner udgives igen.

Det er ikke helt rigtigt. De originale udgaver beholdte Fox derimod rettighederne til. Men gæt hvem der ejer Fox nu ;-)
Gravatar

#6 Nagash 6 måneder siden

Gad vide om det er canadiske eller amerikanske dollars. Det gør jo alligevel en del forskel.
Gravatar

#7 Mads47 6 måneder siden

Nagash (5) skrev:

Det er ikke helt rigtigt. De originale udgaver beholdte Fox derimod rettighederne til. Men gæt hvem der ejer Fox nu ;-)


Ja men der er nogle sær aftaler på plads mellem Lucas og Fox, dertil nu også Disney. Hvilket har gjort at de originale versioner af filmene ikke er blevet udgivet siden 2004. Dertil har det National Film Registry heller aldrig fået lov til at bevare Star Wars (1977) som da den udkom i sin tid. De har kun Speical edition versionen som Lucas har godkendt. Dette har Lucas sat sig imod og der er en stor chance han har lavet en aftale med Disney om at det gør de heller ikke.
Gravatar

#8 Nagash 6 måneder siden

#7 - Jeg frygter du har ret, men man har vel lov at håbe, at Disney har fundet et smuthul i den aftale Lucas og Fox havde.
Set fra et forretningsmæssigt synspunkt, så har Disney i hvert fald ingen interesse i at holde de gamle udgaver tilbage. De vil jo tjene styrtende på det :)
Gravatar

#9 Mads47 6 måneder siden

#8 jeg tror du skal regne med at Lucas indgik en ligende aftale med Disney ved salget af Lucasfilm. Jeg tror ikke vi ser de originale udgaver før han dør eller giver lov.
Gravatar

#10 Nagash 6 måneder siden

Mads47 (9) skrev:
#8 jeg tror du skal regne med at Lucas indgik en ligende aftale med Disney ved salget af Lucasfilm. Jeg tror ikke vi ser de originale udgaver før han dør eller giver lov.

Mit håb er ene og alene baseret på, at Disney måske slet ikke har indgået sådan en aftale da de opkøbte Lucas Films, da Fox jo beholdte distributionsrettighederne til den originale trilogi. Så hvorfor skulle det overhovedet have været på tale dengang? Så ved overtagelsen af Fox har de måske fundet et smuthul i den aftale Fox lavede og dermed fundet en måde at udsende dem igen. Det var jo allerede lidt et smuthul dengang fox gjorde det i 2004. De fik kun lov, fordi de fulgte med som ekstramateriale i en boxset sammen med SE udgaverne.

Men forstå mig ret, dette er kun baseret på håb og ønsketænkning. For du ender sikkert med at have ret. Men et spinkelt håb har man vel lov at have :-D

Ellers må jeg leve med de forskellige fanmade udgaver selvom de ganske vist er ulovlige. Det har jeg ikke så store skrupler med, når GL absolut vil gøre det umuligt at få fat på dem, plus jeg allerede ejer trilogien i adskillige udgaver på både VHS, Laserdisc, DVD og Blu-ray. Kan dog ikke afspille VHS og Laserdisc længere, men kan på ingen måder få mig til at skille mig af med dem :-)

Skriv ny kommentar: