“Rogue One”-spinoff om Star Wars-karakteren Cassian Andor udskyder optagelserne.

For en måned siden blev Star Wars-serien til Disney+ om Obi-Wan Kenobi sat på pause på ubestemt tid.

Årsagen var angiveligt, at Star Wars-chef Kathleen Kennedy dumpede manuskriptet, der nu skal skrives om af en ny forfatter – læs om det her.

Nu sker noget lignende tilsyneladende med Star Wars-serien om Cassian Andor, der igen skal spilles af Diego Luna, som også spillede rollen i Star Wars-filmen “Rogue One”.

Cassian Andor-serien skulle begynde optagelser til juni, men er nu blevet fjernet fra produktionskalenderen uden en ny dato for start, erfarer Geeks WorldWide.

Udsættelsen skyldes angiveligt også her problemer med manuskriptet, der nu skal ændres, før der kan gives grønt lys til optagelser.

Tidligere på måneden forsikrede Diego Luna dog om, at Cassian Andor-serien starter optagelser i løbet af 2020 – læs om det her.

Læs også ‘Lucasfilm overvejer spinoff til “The Mandalorian” – her er planen‘.

Således har Lucasfilm nu kun Sæson 2 af “The Mandalorian” i aktiv produktion. Senest har Disney-chef Bob Iger, da også leget med tanken om at gøre “The Mandalorian” til det centrale Star Wars-univers på Disney+.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Endnu en..
Dette er kun et rygte som jeg så Overlord DVD levere, men siden mange af de rygter han normalt levere viser sig og være sande.
Så er Kathleen Kennedy så småt på vej ud og Jon Favreau og Dave Filoni er så småt ved og blive kørt i stilling til og overtage hendes plads.

Det kunne muligvis forklare hvorfor den nye serie er blevet udskudt, da det altid er den nuværende leder der hænger på aben, hvis den viser sig og være noget lort, også selv om den blev produceret under en anden.
Kan være at hverken Jon Favreau eller Dave Filoni vil hænge på den, så den er blevet udskudt til de har en chance til og sætte deres personlige præ på den.

Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Nå der kommer nok en god løsning i morgen ... eller på mandag, hvor der bliver afsløret mere om projekt luminous.

Hvis de forbedrer manuskriptet og dermed det endelige produkt, så er det positivt, bare det ikke går som med Rogue One, hvor de lovede os en War movie, men fik kolde fødder, fordi den med Disney øjne var for DARK.

Men sådan noget med at man ikke er helt tilfredse med et manuskript og der derfor skal laves omskrivninger, indkaldelse af andre manuskript forfattere sker hele tiden. Fordi der naturligt nok er stor fokus på Star Wars hører man om det.
Gravatar

#3 sraw rats 3 år siden

Kathleen Kennedy dumpede manuskriptet... det var nok et godt manuskriptet.
Fuck hvor jeg hader Kathleen Kennedy.

Skriv ny kommentar: