På Colosseum.de er det nu muligt at lytte til et par minutter fra soundtracket til J. J. Abrams’ sci-fi-film “Star Trek”.

Musikken er komponeret af Michael Giacchino, som tidligere bl.a. har stået for musikken til “The Incredibles”, “Mission: Impossible III” og tv-serien “Lost”.

Et af klippene byder også på Alexander Courages tema fra den originale “Star Trek”-serie, som Giacchino har inkorporeret i musikken til filmens rulletekster.

Soundtracket til “Star Trek” udkommer 5. maj – tre dage før filmen indtager danske biografer.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 The Insider 13 år siden

Kald mig bare gammeldags, men jeg er lidt ærgerlig over, at Courages Trek-tema ikke benyttes lidt oftere, og at Goldsmiths aldrig bruges. Giacchinos tema er meget godt, men slet ikke på højde med hans forgængeres Trek-kompositioner. Der er dog andre virkelig fede musikalske passager i hans score, såsom netop "Labor of Love", som man kan lytte til.
War. War never changes.
Gravatar

#2 Patriarch 13 år siden

Du kender scoret godt? Kan man høre mere andet steds?

Jeg kender mest Goldsmiths Trek musik... den bruges ikke i nogle af serierne eller hvordan? Jeg er ikke den store Trekkie :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 The Insider 13 år siden

Jeg så filmen forleden, så fik hele moletjavsen dér. Glæder mig til at få fingre på cd'en, når den kommer.

Og Goldsmiths Star Trek-tema blev oprindeligt skrevet til den første spillefilm, The Motion Picture fra 1979. Hans score inkorporerede også visse dele af Alexander Courages tema til den oprindelige tv-serie fra 1966. De næste tre film (med musik af James Horner til II og III og Leonard Rosenman til IV) benyttede udelukkende Courages tema undertiden, dog meget sparsomt. Goldsmith komponerede musikken til V, hvor han igen benyttede det mest ikoniske tema som han lavede til den første film, og han var også med til at lave temaet til Star Trek: The Next Generation i 1987, som var en kombination af Courages tema og Goldsmiths tema til The Motion Picture. Det var virkelig dér, at temaet blev the quientesential Trek theme, så at sige.

Ærgrede mig altid, at de andre filmkomponister ikke brugte det, og jeg savnede det virkelig i Abrams film. Tror det ville have passet perfekt til billederne, især fordi det er så fantastisk og fantastisk storladent, og Courages tema er sgu lidt for kitschet til for alvor at blive brugt - hvilket det også først bliver lige inden rulleteksterne, og når rulleteksterne begynder.
War. War never changes.
Gravatar

#4 Morpheus 13 år siden

Nu når du har set filmen, så bliver jeg nødt til at høre. Er den hvad den ser ud til at blive?

Jeg synes den ser virkelig fed ud og glæder mig som en sindssg til at se den.

Nå ja, lige et enkelt mere, hvordan er Simon Pegg deri? Nok det jeg glæder mig mest til:P
Gravatar

#5 tiany 13 år siden

Johan får vi snart en anmeldelse :) Eller må vi vente til den 8.maj.
Og hvordan gik mødet med JJ
Valar morghulis
Gravatar

#6 The Insider 13 år siden

Jeg tror, det bliver en af sitets biografanmeldere, der kommer til at skrive om den, når den får premiere :-) Men kort sagt (og uden spoilers overhovedet): God film, men ikke mind-blowing, desværre. Dog den bedste Trek-film i årevis, selvom det måske ikke siger så frygtelig meget :-) Fornemt instrueret, brillant cast (kun Yelchins Chekov virker for karikeret, og alle får heldigvis et 'moment'), fantastiske effekter, en af de tre bedste lydsider til dato (in my humble opinion), og så er filmen desuden lidt kluntet fortalt. Midterdelen præges af tomgang, techno-babble og alt for meget exposition - tænk Transformers og Pirates of the Caribbean. Men den udgør brillant underholdning i lange perioder, og starten er FANTASTISK.

Og det gik fornemt med Abrams og Co. :-) Mere om det følger snart!
War. War never changes.
Gravatar

#7 tiany 13 år siden

#6 Fedt glæder mig til at se den. Men jeg havde godt på fornæmmelsen, at den nok ikke vil blive en ny Kahn eller First Contact.
Det er nok også bedst at anmeldelsen kommer fra en som ikke er trekkie ;) Man lader sig jo påvirke af nostalgien.
Valar morghulis
Gravatar

#8 The Insider 13 år siden

#7, hehe, muligvis! Jeg sad da også og klappede i mine små hænder som en sinddsyg adskillige gange over alskens subtile referencer, mens de langt ældre, franske tilskuere bare sad og gloede forholdsvis stift, så det havde måske en effekt :-) Alligevel fandt jeg sjovt nok ud af bagefter, at jeg var den, der var mest ærgerlig over, at de ikke havde visket tavlen helt ren og lavet en fuldblods-reboot uden tilknytning til tidligere produktioner.
War. War never changes.
Gravatar

#9 tiany 13 år siden

#8 Ja tvivler også at jeg vil kunne sidde stille i stolen, når jeg skal se den. Og det samme gælder vist for mine brødre, den ene af den sad i hvert fald og hoppede op og ned bare da han så traileren.
Valar morghulis
Gravatar

#10 The Insider 13 år siden

Jeg har også danset en del til dem alle og fået dem analyseret frame-by-frame ;-) Endda så nøje, at jeg stadigvæk husker en del materiale fra trailerne, som ikke er med i filmen. Det fik jeg også spurgt Bana lidt om. Som sagt: More on all that soon :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: