M. Night Shyamalan fortæller, at han godt kunne tænke sig at skrive en fortsættelse til filmen “Unbreakable”, men at han venter på, at idéen til en fortsættelse skal komme naturligt til ham, i stedet for at han skal opsøge den.

Instruktøren fortæller samtidig, at han i lang tid var særdeles skuffet over den lunkne modtagelse filmen fik, da den første gang havde premiere i 2000. Men efterhånden som dvd’en udkom og blev vel modtaget, varmede Shyamalan igen op for den originale idé om, at “Unbreakable” var tiltænkt som den første film i en trilogi.

I “Unbreakable” spiller Bruce Willis sikkerhedsvagten David Dunn, der som den eneste overlever en frygtelig togulykke uden en eneste skramme på kroppen. Han møder herefter en mystisk, fremmed mand (Samuel L. Jackson), som tror på, at tegneseriehelte lever på Jorden. Det viser sig snart, at den fremmedes ildevarslende tanker kommer til at påvirke Davids liv for altid.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Corgan 15 år siden

1'eren var super fed. Jeg ser rigtigt gerne at Shyamalan laver en trilogi... hvis han altså kan ramme samme niveau som 1'eren (og ikke som i The Happening).
Gravatar

#2 Patriarch 15 år siden

#1

Right on. Hans bedste film til dato.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 filmz-Jimmbo 15 år siden

Jeg er enig. 1'eren var møg fed, men hvordan kan man bygge videre? En mand som næsten går i stykker?
Men ser da frem til 2'eren.
Gravatar

#4 Riqon 15 år siden

I'm so down for that! :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 gi-jones 15 år siden

Det er en god plan, men han skal sgu ikke sidde og vente på den idé for længe. Der er ikke meget ved den hvis Willis går med krykker.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#6 filmz-loke76 15 år siden

Tja den 6 sans og unbreakable er rigtig fede, alt hvad han har lavet efter er røv kedeligt.. Håber han kan vende tilbage til vinder formularen
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 [email protected] 15 år siden

Jeg ved ikke, jeg syntes faktisk både Lady In The Water og The Happening var glimrende film, med meget originale historier. Fedt at han tænker uden for æsken!!!! Jeg var dog MEGET skuffet over The Village, og Signs var en ligegyldig film for mig! Syntes alt hvad der kommer fra ham virker meget spændende, og nogen gange rammer han plet og andre gange LANGT forbi! - men sådan er det når man prøver at være original og ikke bare spiller sikkert spil og laver live action film om tegneseriehelte =o)
I må ikke misforstå mig, jeg elsker en fed live action film om en tegneseriehelt, med et stort budget i rykken osv., men jeg elsker også instruktører der tør tage lidt større chancer med deres film!

Ser stort potentiale i en opfølgning til Unbreakable, så jeg er helt sikker blandt dem som venter med stor forventning =oD
Gravatar

#8 Highland Park 15 år siden

#5: Det lyder ellers som en Ridley Scott-Robin Hood-tanke...
så kan han være oppe mod sin egen søn.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 moulder666 15 år siden

Hmm - jeg syntes til gengæld, at Unbreakable var ret kedelig, ret langtrukken, med fornuftige personer, men med et rigtigt antiklimaks til en slutning - så det bliver ikke mig, der kommer til at spamme forummet allermest med positive tilråb! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 filmz-LBA 15 år siden

Jeg kunne godt lide "Unbreakable". Især efter jeg havde set den et par gange. Jeg tror sagtens, det ville kunne fungere, hvis der kom en eller to efterfølgere til den.

Skriv ny kommentar: