Marvel-chef Kevin Feige har allerede luftet tanken om en fremtid uden Steve Rogers som Captain America. Nu er afløseren måske allerede fundet.

Se også: Marvel-chef åbner op for “Captain America” uden Steve Rogers

Spekulationerne om et Captain America-skifte er blusset op igen efter en Instagram-post fra Sebastian Stan, der spiller Marvel-rollen som The Winter Soldier også bedre kendt som Steve Rogers’ ven, Bucky Barnes.

På billedet kan du se Stan bære et Captain America-skjold. Opslaget er ganske givet ment i sjov, men det er alligevel værd at bide mærke i følgeteksten:

”Det kommer i brug… #wintersoldier #marvel”

Sebastian Stan er naturligvis klar over, hvilke signaler han sender med sådan en post, så måske en lille teaser gemt her for de mest inkarnerede Marvel-fans om MCU-fremtiden, når vi engang er færdige med Fase 3 i 2019 med “Avengers 4”.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 knekker 1 år siden

En ond captain america ligesom i tegneserien?
Han ville hvertifald blive ret vild med det skjold samt sin jern naeve!
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 Alex- 1 år siden

knekker (1) skrev:
En ond captain america ligesom i tegneserien?
Han ville hvertifald blive ret vild med det skjold samt sin jern naeve!


Ond? Jernnæve? Tja lige pt er Bucky hverken ond eller med jernnæve. :) Og lur mig om han ikke også har smidt tilnavnet Winter Soldier, efter Civil War.
Men som jeg har nævnt i en anden tråd tidligere, ville det være oplagt at lade Steve Rogers lade livet i Infinity War, hvorefter skjoldet går til Winter Soldier. Hvis Tony Stark så ellers har begravet stridsøksen til den tid, kunne han tilpas konstruere en ny arm til ham.

Skriv ny kommentar: