Selvom den tredje “Batman”-film, der skal følge op på “The Dark Knight”, endnu ikke officielt har fået grønt lys fra Warner Bros., lader det alligevel til, at arbejdet er påbegyndt til det nye eventyr om den kappeklædte korsfarer fra Gotham City.

En kilde kan til IESB.net berette, at projektet er rykket ind i den indledende skrivefase, hvor instruktøren Christopher Nolan sammen med Jonathan Nolan og David Goyer er i gang med at udtænkte mulige historiescenarier til den nye film, hvori Christian Bale atter skal trække i Batdragten.

Produceren Chuck Roven, der stod bag både “Batman Begins” og “The Dark Knight”, har indirekte bekræftet denne påstand.

”Vi ved, at [Christopher Nolan] er ved at udtænke, hvordan endnu en film skal udspille sig. Vi får at vide, hvis han er kommet gennem den proces, når han fortæller os, at han er gennem den,” forklarer Roven kryptisk, da han bliver spurgt ind til det mulige manuskript.

Kilder vil vide, at Nolan formentlig er ved at stykke det første udkast sammen, men det skal ikke forventes, at han går i gang med projektet, så snart manuskriptet er klar, da han muligvis vil give sig i kast med et andet filmprojekt inden da, ligesom det var tilfældet med “The Prestige” mellem de to foregående “Batman”-film.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#21 Highland Park 13 år siden

#19: "Memento" lykkes hvert fald i højere grad, hvad skildringen af de menneskelige følelser angår. Den er mere rørende end "The Prestige".
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#22 Kruse 13 år siden

Highland Park (18) skrev:
#16: Godt at høre at man ikke er den eneste, der foretrækker "The Prestige" frem for "The Dark Knight". :)
Om det er hans bedste, kan jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke har set "Following", og det er lidt tid siden, jeg sidst så "Memento". Men "The Prestige" er bestemt blandt hans tre bedste film. :)

Men hov, du har da byttet rundt på vores navne! :(

#17: Ja, de tre film siger heller ikke mig noget særligt.


Ja, jeg mangler dog også stadig at få set Following, men den skal nok have samme høje standard som Nolan leverer.

Og jeg ved ikke lige hvad der skete med indlægget før....Men forummet på Filmz er jo også kendt for komme med sjove indslag engang i mellem.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#23 elwood 13 år siden

Death to smoochy 2: Smoochy Rising

By Mr. Nolan
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#24 The Insider 13 år siden

Following er okay og forholdsvis velspillet og velskreven (den leger med tid på en ret fed måde, der også går igen i både The Prestige og Memento), men både æstetisk og historiemæssigt er den slet ikke på højde med Memento, som jeg uden tvivl synes er Nolans allerbedste film. Following mindede mig en del om Pi, husker jeg, men man efterlades med fornemmelsen af bare at have set et gammelt, forhastet studieprojekt.

Synes den undervurderede Insomnia for ofte bliver forbigået i diskussioner om Nolan. Afsindig spændende og flot drama drevet af to fænomenale skuespillerpræstationer. The Prestige synes jeg er en anelse overvurderet (og den uendelige snak om dens, efter min mening, straight-forward slutning antager ofte nærmest det samme hysteriske niveau som diskussionerne om The Dark Knight :-)), men enormt stemningsfuld, bestemt!
War. War never changes.
Gravatar

#25 filmz-Kadann 13 år siden

#24 -

Måske er det fordi "Insomnia" er forholdsvis anonym på flere måder. Dels er det ikke en film der har gjort meget væsen af sig selv, til trods for de store navne, dels er det et remake og jeg mener ikke at den har voldsomt meget tilfælles med Nolans andre film.

Når det er sagt, synes jeg også det er en ganske habil film, men når alt kommer til alt, foretrækker jeg nu originalen.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#26 filmz-TheNthDoctor 13 år siden

Hvis I er så trætte af "hysteriet" om Batman filmene, hvorfor fa'en læser I så nyhederne om dem?!

Folk kan lide dem - lær at leve med det og drop jeres ynkelige klynkeri.
Gravatar

#27 Bony 13 år siden

Haha, slap dog af..
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#28 Highland Park 13 år siden

Jeg foretrækker klart Nolans "Insomnia" frem for originalen - den har en bedre slutning, og så spiller Pacino fantastisk. I modsætning til den originale film, blev jeg ligefrem rørt af fortællingen.
#24: Det er muligt, at jeg bare er for træt til at huske det, men gider du lige i en spoilertekst at nævne, hvad den "uendelige snak" om slutningen går ud på?
Jeg har faktisk ikke fået den genset endnu, så jeg er mildest talt lidt spændt på, hvordan filmen vil virke på mig anden gang, jeg ser den.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#29 filmz-Kadann 13 år siden

ah, nevermind, ignore-knappen er nemmere.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#30 Tylerdurden 13 år siden

#26

Fordi hvis man er så film interesseret som vi er, er man nødt til at følge med i,
hvad der sker i branchen og så kommer man jo ikke uden om Batman.
Og så er det ud over det bare ret svært at undgå at ”hysteriet”.

Desuden kan jeg ikke se nogen der klynker her.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?

Skriv ny kommentar: