Selvom den tredje “Batman”-film, der skal følge op på “The Dark Knight”, endnu ikke officielt har fået grønt lys fra Warner Bros., lader det alligevel til, at arbejdet er påbegyndt til det nye eventyr om den kappeklædte korsfarer fra Gotham City.

En kilde kan til IESB.net berette, at projektet er rykket ind i den indledende skrivefase, hvor instruktøren Christopher Nolan sammen med Jonathan Nolan og David Goyer er i gang med at udtænkte mulige historiescenarier til den nye film, hvori Christian Bale atter skal trække i Batdragten.

Produceren Chuck Roven, der stod bag både “Batman Begins” og “The Dark Knight”, har indirekte bekræftet denne påstand.

”Vi ved, at [Christopher Nolan] er ved at udtænke, hvordan endnu en film skal udspille sig. Vi får at vide, hvis han er kommet gennem den proces, når han fortæller os, at han er gennem den,” forklarer Roven kryptisk, da han bliver spurgt ind til det mulige manuskript.

Kilder vil vide, at Nolan formentlig er ved at stykke det første udkast sammen, men det skal ikke forventes, at han går i gang med projektet, så snart manuskriptet er klar, da han muligvis vil give sig i kast med et andet filmprojekt inden da, ligesom det var tilfældet med “The Prestige” mellem de to foregående “Batman”-film.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 database 13 år siden

YES !! Har ventet på denne nyhed i lang tid. Ser jeg frem til :)
Gravatar

#2 Frederik 13 år siden

Dejligt, men jeg er nu mere interesseret i hvad hans næste film bliver.
Gravatar

#3 Horrormaster 13 år siden

YESS, sådan, det er sku klogt af ham at gøre det sådan så han få lidt nyt enden han skal tilbage til Gotham, min top 10 over (Hoved) skurken i den næste.

1. Scarecrow
2. Black Mask
3. Killer Croc
4. Two-Face
5. The Joker
6. The Riddler
7. The Pinguin
8. Clay-face
9. Mr. Frezze
10.Man-Bat

FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#4 Bony 13 år siden

#3 - Jeg tror ikke at Scarecrow får en hovedrolle i den næste. Ikke når han havde en forholdsvis stor rolle i BB og en mindre rolle i TDK..
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5 The Dark Knight 13 år siden

YES!!!! SIR!!!!

Fik lige gåsehud... :P

Må være den bedste nyhed i 2009 indtil videre.

Hvis han dog laver en film imellem håber jeg ikke den kommer til at være i samme genre som The Prestige. Den film var noget kikset efter den maskine skulle ødelægge det hele.
Gravatar

#6 filmz-Kadann 13 år siden

Oh dear God.

Jeg vil gerne selv se endnu en efterfølger fra Nolans hånd, men jeg er ikke helt sikker på at jeg er klar til endnu en omgang "det er den største film i verden".
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 Kruse 13 år siden

#6: Helt enig! Jeg glæder mig til at The Dark Knight kommer lidt på afstand, da jeg efterhånden er blevet træt af den samme snak som du nævner.

Men selvfølgelig vil jeg også klart byde endnu en film velkommen, da de to foregående var virkelig fede.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Christian Voldborg 13 år siden

Super fed nyhed.

Ja, hans næste ikke-Batman relaterede film bliver skam også interessant. Jeg håber desuden, at han vil fortsætte med Bale som hans leading man. De er et fantastisk makkerpar!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#9 Highland Park 13 år siden

#6: Hørt!
#7: Problemet er blot, at den ikke kommer på afstand, medmindre det skyldes en masse nyheder, rygter og lignende om den næste film i serien. Og selv da er det tvivlsomt, om vi slipper for at høre på det...
Personligt overvejer jeg at fravælge nyheder med næsten samtlige tags fra denne, da jeg efterhånden ikke orker flere af denne slags tråde, hvor en række mildest talt begejstrede fans (for nu at formulere det pænt) gentager sig selv (og hinanden) i det uendelige.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 filmz-Cerebrum 13 år siden

Oh God... kan de ikke bare lade det være og droppe nummer 3 - nu får de muligheden for at fucke det hele op...

Please lad være...

Lad os se noget "the dark knight returns" istedet...

Skriv ny kommentar: